شنبه, ۰۱ مهر ۱۳۹۶

مسئول روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی وارستگان، قطعا برای انتخاب یک نیرو داشتن سابقه کار تیمی بسیار مهم است. شرکت در کارهای هنری در جشنواره نشان می دهد این فرد در جمع حضور داشته و نقطه تمایز خوبی است.

در حاشیه جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت خبرنگار مفدا گفتگویی انجام داده است با شیما حقانی مسئول روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی وارستگان که در بخش کارمندان و اعضای هیئت علمی در رشته عکاسی شرکت کرده است.
مفدا:  آیا پیش از این تجربه کاری در زمینه عکاسی داشته‌اید؟ در این زمینه چه آموزش‌هایی پشت سر گذاشته‌اید؟

مدتی است عکاسی می‌کنم. به صورت تجربی عکاسی را یاد گرفته‌ام؛ با همسرم گاهی برای عکاسی به دل طبیعت  می‌زنیم و بعضی وقت‌ها با دانشجوها عکاسی تمرین می‌کنم.  این اولین تجربه حضورم در جشنواره است، محیط شادی دارد؛ عکس‌ها را که دیدم دیدگاهم نسبت به عکاسی تغییر کرد. من خودم عکس‌هایم را کارگردانی می‌کنم و عکس سوژه‌ای و در لحظه را نمی‌توانم خیلی خوب بگیرم. بسیاری از عکس‌های ارائه شده در جشنواره عکس لحظه‌ای بودند و عکس‌های خیلی خوبی هم بودند. بعضی‌ها هم کارگردانی شده بود.

مفدا: فضای جشنواره را چگونه دیدید؟

به بخش‌های دیگر جشنواره هم علاقمند هستم و به سالن‌ها مراجعه کرده‌ام و هر لحظه پشت صف یکی از سالن‌ها هستم. محیط فوق العاده جذاب و پویا است. کاش همه دانشجویان بتوانند یک بار این شرایط را تجربه کنند چرا که این محیط نشاط خاصی دارد.

مفدا: به نظر شما پرداختن به امور فرهنگی و هنری چه کمکی می تواند به اعضای جامعه پزشکی کند؟

اگر یک پزشک در کنار پزشکی عکاس خوبی هم باشد یا بتواند داستان بنویسد یا کلیپ بسازد و هنرهای دیگری نیز جدای از حرفه اصلی‌اش داشته باشد، می‌تواند قبل از فارغ التحصیلی به واسطه این هنرها مشغول به کار شود. این جشنواره در حال حاضر تبدیل به یک فستیوال شده است در این شرایط کسی که مقداری ذوق هم دارد می‌تواند رقابت کند و رقابت خود یک موتور محرکه است.
رئیس دانشگاه وارستگان تاکید دارد که دانشجوها فقط درس نخوانند و در کنار درس یک سری مهارت‌ها چه در زمینه‌های هنری چه توانمندی‌های دیگر، یاد بگیرند چرا که در آینده وجه تمایز افراد از همین موارد است وگرنه همه این دانشجویان پزشکی، دندان پزشکی یا علوم آزمایشگاهی یا تغذیه و غیره می‌خوانند، باید یک وجه تمایزی باشد که بهترین‌ها مشخص شوند.

مفدا: فعالیت‌های دوران دانشجویی چه تاثیری در آینده دانشجویان دارد؟
 قطعا برای انتخاب یک نیرو داشتن رزومه کار تیمی بسیار مهم است. شرکت در کارهای هنری در جشنواره نشان می‌دهد این فرد در جمع حضور داشته و این نقطه تمایز خوبی است. امیدوارم همه کسانی که امروز به جشنواره آمده‌اند بقیه را هم به این سمت و سو حرکت دهند.
برخی از دانشجویان دانشگاه ما بسیار هنرمند هستند برای همکاری در سایت معاونت از آنها کمک خواسته‌ام اما به سختی قبول کرده‌اند، این دانشجویان باید در محیط‌هایی مثل جشنواره میدان فعالیت داشته باشند و به ضرورت و اهمیت فعالیت فرهنگی پی ببرد؛ کسی که هنری ندارد پزشک هم شود ممکن است نتواند ارتباط مناسبی با بیمار خود برقرار کند.  بچه‌هایی که در جشنواره حضور دارند، بسیار پر انرژی و فعال هستند و به ما هم انرژی می‌دهند.