دوشنبه, ۲۹ آبان ۱۳۹۶

internationalConf

اولين كنگره بين المللي تغذيه از تحقيقات علوم پايه تا مداخلات باليني (NLRCS) با حضور دانشمندان و محققان داخلي و خارجي حوزه سلامت و علم تغذيه در تاريخ ١٧-١٥شهريورماه در مركز همايش هاي بين اللملي دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزار گرديد.آخرين دستاوردهاي موجود در علم تغذيه و غذا در اين همايش سه روزه به اشتراك گذاشته شد و با ارائه بحث هاي علمي قدمي محكم در تحكيم روابط بين علوم پايه ،تغذيه انساني و صنايع غذايي برداشته شد.
از مهم ترين امتيازات اين همايش حضور دانشمندان برتر جهان علم تغذيه و پزشكي از جمله پروفسور سالوادور منوكادا (Salvador Moncada) رييس موسسه علوم سرطان دانشگاه منچستر و كانديد جايزه نوبل پزشكي ،پروفسور آنجلا آزي از ايتاليا،پروفسور فريدون عزيزي رييس پژوهشكده غدد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي و ...بوده است.
در اين همايش دانشجويان رشته علوم تغذيه علوم پزشكي وارستگان نقش بسيار مهمي را در قسمت اجرايي و برگزاري صحيح اين همايش عهده دار بوده كه با پشتكار و همراهي دلسوزانه  تلاش بسياري در برگزاري هرچه بهتر اين همايش داشته اند. علاوه بر اين چندين مقاله علمي توسط اساتيد و دانشجويان علوم پزشكي وارستگان به صورت سخنراني و پوستر در همايش ارائه گرديد.
با برقراري ارتباطاتي كه بين اساتيد تغذيه علوم پزشكي وارستگان و برخي از محققان خارجي صورت گرفت،برنامه ريزي هاي در جهت برگزاري وب سمينارهاي آنلاين تخصصي در حوزه علم تغذيه و برخي از اين محققين از جمله پروفسور آنجلا آزي و پروفسور حميد جان از مالزي انجام گرفت كه در آينده اي نزديك شاهد برگزاري اين وب سمينارهاي آنلاين در وارستگان خواهيم بود.