آزمایشگاه میکروب شناسی
جمعی از دانشجویان علوم تغذیه و اساتید
جشن فار غ التحصیلی دانشجویان ورودی 941 و 932
کارگاه جستجوی پیشرفته در پایگاه های علمی ویژه پژوهشگران آینده
رتبه های برتر کشوری و قبولی دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های مطرح کشور
آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد
اساتید و دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت
فضای بیرونی علوم پزشکی وارستگان
وارستگانی های که در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 96 در دانشگاه های علوم پزشکی کشور قبول شدند
وارستگانی های که در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 95 در دانشگاه های علوم پزشکی کشور قبول شدند

لینک ثبت نام آنلاین دانشجویان جدید ثبت نام

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود 1398 مشاهده

• کارگاه

کارگاه "چگونه مقاله علمی انگلیسی بنویسم؟"

پنجمین جشن دانش آموختگی دانشجویان علوم پزشکی وارستگان برگزارشد.

با LinkedIn حرفه ای شوید!

آرشیوماهنامه خبری

سوالات متداول

رویدادها

علوم پزشکی وارستگان

مشروح فعالیت های کمیته علمی گروه علوم آزمایشگاهی علوم پزشکی وارستگان

کمیته علمی گروه علوم آزمایشگاهی باهدف ارتقا سطح علمی دانشجویان در زمینه های مختلف تاسیس گردیده و در راه وصول به این اهداف ، در طی دوسال اخیر فعالیت های مختلفی داشته که نتایج مثبتی را نیز به همراه داشته است اولین شماره از نشریه علمی- دانشجویی کمیته علمی با نام مکعب علمی وارستگان به همت مسئولین و هیئت تحریریه ی این گاهنامه در بهار 1396 به چاپ رسید و اخیرا در خردادماه 1397 شماره سوم از این گاهنامه نیز منتشر شده است به مناسبت هفته پژوهش ، هرسال  غرفه اختصاصی مربوط به گروه علوم آزمایشگاهی از طرف کمیته علمی در نمایشگاه بین المللی مشهد برپا میشود و طی دوسال اخیر غرفه اختصاصی علوم پزشکی وارستگان بعنوان غرفه برتر از سوی نمایشگاه برگزیده شده است. در تابستان 1396کمیته علمی گروه علوم آزمایشگاهی باهدف گسترش محتوای علمی در فضای مجازی اقدام به  تولید محتوا و افتتاح کانال تلگرامی و پیج اینستاگرامی  اختصاصی با نام لبومد نمود که تا کنون  به همت دانشجویان فعال در این زمینه توانسته موفقیت های بسیاری کسب نماید.  در طی دوسال اخیر این کمیته اقدام به برگزاری چندین دوره کارگاه های عملی و آموزشی  با عناوین آموزش نحوه ی تزریقات و پانسمان ، آشنایی با علائم حیاتی ، نحوه احیا اورژانسی بیماران و چگونگی برقراری ارتباط موثر با بیماران نموده است که بااستقبال چشمگیری از سوی دانشجویان رو به رو شده است. از موارد دیگر فعالیت های کمیته میتوان به برگزاری کارگاه های پژوهشی با عنوان سرچ مقدماتی و پیشرفته و مقاله نویسی اشاره نمود . همچنین این کمیته  با هدف ارتقا سطح دانش انگلیسی و افزایش مهارت speaking  دانشجویان اقدام به برگزاری پنل دیسکاشن های زبان انگلیسی نموده است که  یک جلسه در هرهفته برای متقاضیان تشکیل می گردد. علاوه بر فعالیت های مذکور جهت ارتقا کیفیت برنامه های کمیته علمی و ایجاد تنوع بیشتر در نحوه و محتوای برگزاری آنها ، دسته ای از فعالیت های متفاوت با سابق در برنامه کمیته علمی گنجانیده شده است که در صورت به سرانجام رسیدن هماهنگی ها و فراهم آمدن تمهیدات لازم ، در نیمسال پیش رو شاهد برگزاری آنها خواهیم بود .

ژورنال کلاب

جلسات ژورنال کلاب گروه علوم آزمایشگاهی با هدف ارتقای سطح علمی اساتید و دانشجویان و آشنایی هر چه بیشتر با مطالب روز برگزار می گردد و تا کنون  شامل موضوعاتی از قبیل : نقص بیوتینیداز و روش های تشخیصی، اپی ژنتیک و کاربردهای آن، بیماری نیمن پیک و تیک نیک های نوین تشخیصی آن، عفونت های منتقله در آزمایشگاه های تشخیص طبی و روش های پیشگیری، روش های نوین تشخیص و درمان فنیل کتونوریا و... بوده است.

کارآموزی:

در طی سال گذشته ارتباط با آزمایشگاه های مشهد از 8 مرکز به 25 مرکز افزایش داشته که با افزایش کیفیت واحد کارآموزی همراه بوده است. دانشجویان در بخش های پذیرش و نمونه گیری و بخش های فنی آزمایشگاه (شامل بیوشیمی خون و ادرار، انگل شناسی، میکروب شناسی، خون شناسی و هورمون شناسی) به صورت دو دوره 68 روزه (در مجموع 808 ساعت) آموزش دیدند. نهایتا با برگزاری آزمون جامعی در مرکز وارستگان که شامل امتحانات عملی و تئوری (بخش های بیوشیمی خون و ادرار، سرولوژی، خون، هورمون شناسی، میکروب شناسی، انگل شناسی و قارچ شناسی) دانشجویان موفق به اتمام دوره کارشناسی شدند.

نشریه:

نشریه علمی وارستگان با عنوان مکعب علمی وارستگان، شامل سه بخش علوم آزمایشگاهی، علوم تغذیه و فناوری اطلاعات سلامت می باشد.برای شماره سوم این نشریه که در ترم بهمن 96-97 به چاپ رسید، ابتدا در گروه کمیته علمی فراخوان همکاری برای دانشجویان ارسال گردید. سپس برای تعیین چارچوب و تعیین زمان مناسب جهت تحویل مطالب و برنامه ریزی ها ، جلسات متعددی با حضور فعالان حوزه نشره برگزار گردید. همچنین جلساتی برای ایده پردازی بین تعداد زیادی از دانشجویان برگزار شد. در شماره آخر مکعب وارستگان 33 نفر از دانشجویان فعالیت داشته اند و این نشریه مورد استقبال داشنجویان قرار گرفت.

گزارش عملکرد

• گزارش عملکرد گروه علوم تغذیه در سال 97-98