آزمایشگاه میکروب شناسی
جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان
برگزاری جشن روز جهانی غذا توسط دانشجویان فعال گروه علوم تغذیه
کارگاه جستجوی پیشرفته در پایگاه های علمی ویژه پژوهشگران آینده
رتبه های برتر کشوری و قبولی دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های مطرح کشور
دانشجویان پرتلاش و فعال گروه علوم آزمایشگاهی
آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد
فضای بیرونی علوم پزشکی وارستگان
اساتید و دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت
وارستگانی های که در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 96 در دانشگاه های علوم پزشکی کشور قبول شدند
وارستگانی های که در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 95 در دانشگاه های علوم پزشکی کشور قبول شدند
آزمایشگاه قارچ شناسی

کارگاه رفرنس نویسی ثبت نام

اطلاعیه انتخاب واحد 981 مشاهده

کارگاه نگارش مقاله انگلیسی ثبت نام

دوره مهارتی موشن گرافیک در وارستگان برگزار شد.

• اعضای کانون های بازنشستگی کشوری استان خراسان رضوی به طرح "ارزیابی شیوع بیماری سارکوپنی در سطح شهر مشهد" پیوستند.

دوره آموزشی مهارت محور اصول کاربردی Adobe Photoshop

آرشیوماهنامه خبری

کارگاه آموزشی 4 ساعته رفرنس نویسی با EndNote

چگونه یک مقاله علمی انگلیسی بنویسیم؟

شرایط و زمان انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 ( نیمسال 981)

سوالات متداول

رویدادها

علوم پزشکی وارستگان

بروزرسانی کانال علمی "اصطلاحات پزشکی نوین"

کانال تلگرامی اپن (اصطلاحات پزشکی نوین) با بیش از 500 عضو با هدف ارائه اصطلاحات پزشکی مشغول به فعالیت می باشد. این کانال با ارائه تصاویر طنز گونه و مرتبط با اصطلاحات پزشکی یادگیری پایدار و سریعتر را برای دانشجویان فراهم می سازد.

برگزاری کارگاه آموزشی فتوشاپ پیشرفته

دوره آموزشی فتوشاپ پیشرفته توسط انجمن فناوری اطلاعات سلامت برای کلیه دانشجویان در طی 8 جلسه برگزار نمود و دانشجویان در آن طراحی لگو، پوستر و دیگر موارد کاربردی در فتوشاپ پیشرفته را آموزش دیدند.

جذب دانشجویان HIT در بیمارستان امام علی بجنورد جهت کار دانشجویی در بخش مدیریت اطلاعات سلامت

گروه فناوری اطلاعات سلامت پس از انجام مکاتبات لازم با دانشگاه علوم پزشکی بجنورد و بیمارستان امام علی (ع) موفق به دریافت تایید کار دانشجویی برای دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت وارستگان شد. شروع به کار دانشجویان از اواسط تیرماه 97 اعلام شد. امید است با انجام فعالیت های مرتبط در مراکز درمانی در حین تحصیل، دانشجویان در زمینه عملی به کسب مهارت بپردازند و در این محور نیز ارتقا می یابند.

خریداری منابع آموزشی حوزه فناوری اطلاعات سلامت

گروه فناوری اطلاعات سلامت علوم پزشکی وارستگان در جهت ارتقای سطح علمی دانشجویان این رشته و همچنین ارتقای کیفیت آموزشی سعی در جهت تجهیز نمودن کتابخانه داشته است که در این راستا با همکاری واحد کتابخانه، کتب آموزشی مورد نیاز و مرتبط با رشته فناوری اطلاعات سلامت و همچنین کتب مرجع این رشته با آخرین ورژن های موجود در بازار خریداری و در اختیار دانشجویان قرار گرفته است. علاوه براین در جهت حمایت از دانشجویان برای شرکت در آزمون های مقاطع بالاتر اکثر منابع و کتب مورد نیاز کنکورتحصیلات تکمیلی خریداری و در کتابخانه علوم پزشکی وارستگان موجود می باشد.

همکاری با مجله علمی "تحقیقات تجربی سلامت(JEHR)”

مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان در جهت ارتقای فعالیت های پژوهشی اقدام به راه اندازی مجله علمی تحقیقات تجربی سلامت با همکاری معاونت پژوهشی و گروه‏های آموزشی نموده است که در این راستا اعضای هیئت علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت نیز به عنوان عضو هیئت داوران مجله مشغول به فعالیت و همکاری می باشند.

فعالیت های انجمن کاریابی کارآفرینی لینکاپ در گروه فناوری اطلاعات سلامت

انجمن کاریابی و کارآفرینی لینکاپ با هدف مهارت اموزی و ایجاد فرصت های شغلی برای دانشجویان از ترم جاری فعالیت خود را به طور جدی آغاز نموده، در این ترم 4 کارگاه در زمینه مهارت یابی، کشف استعدادها و آشنایی با استارتاپ ها با حضور اساتید داخلی و خارج از دانشکده برگزار گردید و  با استقبال قابل توجه دانشجویان همراه بود.

رایزنی جهت برقراری ارتباطات علمی پژوهشی با دانشگاه هانوفر آلمان

با توجه به اهمیت رشته فناوری اطلاعات سلامت و آگاهی از علوم مرتبط در سایر کشورها و پیشرفت هرچه سریعتر در این زمینه، مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان رایزنی هایی جهت برقراری ارتباطات علمی، پژوهشی با دانشگاه هانوفر آلمان و انجام مکاتبات لازم جهت جلب موافقت آن مرکز انجام شده که در حال پیگیری است.

تفاهم نامه همکاری علمی آموزشی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و دانشگاه علوم پزشکی

در قالب تفاهم نامه همکاری علمی آموزشی علوم پزشکی وارستگان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، درخواست بازدید دانشجویان گروه فناوری اطلاعات سلامت به ثمر نشست. در ابتدای ترم آینده در قالب دو جلسه دانشجویان از سایت آموزش HIS دانشکده  پیراپزشکی مشهد بازدید خواهند داشت تا با نحوه عملکرد و با ساختار و محتوای این سیستم آشنا شوند.

برگزاری جلسات ژورنال کلاب

گروه فناوری اطلاعات وارستگان جهت ارتقای آموزش دانشجویان در زمینه فعالیت های پژوهشی و چگونگی ارائه مقالات و پیروی از اصول صحیح نگارش و نقد علمی ویرایشی مقالات، برنامه ای تحت عنوان ژورنال کلاب برنامه ریزی نموده است که در این راستا دانشجویان به ارائه مقالات معتبر و جدید از ژورنال های داخلی و خارجی زیر نظر اساتید راهنما پرداخته و در پایان، مقالات را مورد نقد و بررسی قرار می دهند.

بروزرسانی کانال علمی "Health IT "

کانال تلگرامی Health IT با بیش از 600 عضو با هدف ارائه جدید ترین اخبار مربوط به فناوری اطلاعات سلامت در قالب خبر،فیلم ،و.. مشغول به فعالیت می باشد

برگزاری رویداد لینکاپ

کارگاه لینکاپ با موضوع "چگونه در رشته علوم آزمایشگاهی ،تغذیه و HIT استارتاپ ایجاد کنیم؟" برای تمامی رشته ها در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان تشکیل شد. از جمله سخنرانان این کارگاه آقاي عقيقي: منتور و كوچ كسب و كار  دکترحبيبی: PHD هماتولوژی آزمايشگاهی و بانك خون و دارای تجربه راه اندازی کسب و کار ساجده جانداری: كارشناسي ارشد تغذيه بالينی و دارای تجربه راه اندازی استارتاپ در رشته تغذیه محمد قوانلو: دانشجوی رشته HIT این کارگاه در 9 خرداد 97 برگزار گردید.

برگذاری جلسه Start Up

در تاریخ 97/5/15 جلسه استارت آپ " سامانه پرونده الکترونیک همراه سلامت شخصی" (Personal Mobile Health Electronic System) با حضور دکتر مرادی و دانشجویان کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت ( آقای قوانلو و خانم سروری ) برگذار شد. ابتدا ساختار، محتوا و منطق عملکردی این سامانه مطرح و بررسی شد و سپس پیرامون طراحی UX ها و UI های مورد نظر بحث و تبادل نظر انجام شد.

گزارش عملکرد

• گزارش عملکرد گروه علوم تغذیه در سال 97-98