FA - EN
برگزاری جشن روز غذا توسط گروه تغذیه علوم پزشکی وارستگان با همکاری علوم پزشکی مشهد
جلسه پرسش و پاسخ خانم برلیانت بزرگمهر با دانشجویان علوم تغذیه وارستگان
آیین معارفه دانشجویان جدید وارستگانی
برگزاری دومین گردهمایی دانشجویان گروه فناوری اطلاعات سلامت
جمعی از دانشجویان فعال وارستگانی
جمعی از دانشجویان علوم آزمایشگاهی به همراه معاونت آموزشی
جمعی از دانشجویان علوم تغذیه
کارگاه جستجوی پیشرفته در پایگاه های علمی ویژه پژوهشگران آینده
رتبه های برتر کشوری و قبولی دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های مطرح کشور
آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد
فضای بیرونی علوم پزشکی وارستگان

جشنواره دانشجوی نمونه کشوری مشاهده

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود 1398 مشاهده

اخبار

  • ویدیوی «بخند» به مناسبت روز جهانی زبان اشاره

    ویدیوی «بخند» به مناسبت روز جهانی زبان اشاره

  • بازدید سرکار خانم برلیانت بزرگمهر، مشاور  ریاست انجمن تغذیه ایران (اتا) از گروه تغذیه علوم پزشکی وارستگان

    بازدید سرکار خانم برلیانت بزرگمهر، مشاور ریاست انجمن تغذیه ایران (اتا) از گروه تغذیه علوم پزشکی وارستگان

  • انتصاب اعضای هیات علمی گروه تغذیه وارستگان به عنوان اعضای هیات مدیره انجمن تغذیه خراسان رضوی

    انتصاب اعضای هیات علمی گروه تغذیه وارستگان به عنوان اعضای هیات مدیره انجمن تغذیه خراسان رضوی

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
آرشیوماهنامه خبری

اطلاعیه

  • جشنواره دانشجوی نمونه

    جشنواره دانشجوی نمونه

  • استارت آپ بین المللی

    استارت آپ بین المللی "فناوری های نوین در عرصه سلامت آب شرب"

  • نخستین جشنواره غذای سالم با همکاری گروه تغذیه علوم پزشکی وارستگان و علوم پزشکی مشهد

    نخستین جشنواره غذای سالم با همکاری گروه تغذیه علوم پزشکی وارستگان و علوم پزشکی مشهد

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
آرشیو

سوالات متداول

  • 1

رویدادها

علوم پزشکی وارستگان

  • نام دوره: کارشناسی پیوسته علوم تغذیه
  • طول دوره و ساختار آن: مطابق آیین‌نامه آموزشی دوره‌‏های کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته مصوب شورای عالی برنامه ‏ریزی علوم پزشکی می‏‌باشد
  • تعداد کل واحدهای درسی: 130

  • لیست دروس دانشجویان ورودی 972 به قبل


  • تقسیم‌بندی واحدهای درسی:
        الف)دروس پایه: 25 واحد
        ب) دروس اصلی: 37 واحد
        ج)دروس اختصاصی: 28 واحد
        د) کارآموزی در عرصه: 18 واحد
        ه) دروس عمومی: 22 واحد

الف : جدول دروس پایه دوره کارشناسی پیوسته (BSc) رشته علوم تغذیه

کد درس نام درس تعداد واحد تعداد ساعت     پیش نیاز

 

 

 

نظری عملی جمع ـــ
01 روش‏‌های مطالعه و یادگیری 2 34 ـــ 34 ـــ
02 بیوشیمی مقدماتی 4 34 68 102 ـــ
03 فیزیولوژی 3 51 ـــ 51 ـــ
04 آناتومی 1 17 ـــ 17 ـــ
05 آمار حیاتی 2 34 ـــ 34 ـــ
06 مبانی روانشناسی 2 34 ـــ 34 ـــ
07 جامعه‌شناسی پزشکی 2 34 ـــ 34 ـــ
08 اپیدمیولوژی بیماری‏‌ها 2 34 ـــ 34 05
09 بهداشت عمومی 2 34 ـــ 34 08
10 میکروب‌شناسی عمومی 3 34 34 68 ـــ
11 انگل‏‌شناسی 2 17 34 51 ـــ
جمع   25        
ب: جدول دروس اصلی دوره کارشناسی پیوسته (BSc) رشته علوم تغذیه:
کد درس نام درس تعداد واحد تعداد ساعت     پیش نیاز
      نظری عملی جمع  
12 بیوشیمی متابولیسم 4 51 34 68 02
13 بهداشت و مسمومیت‏‌های غذایی 2 34 ـــ 34 09-10
14 میکروب‏‌شناسی مواد غذایی 3 34 34 68 10-11
15 اصول و روش‏‌های نگهداری مواد غذایی 2 34 ـــ 34 09-10
16 شیمی تجزیه مواد غذایی 3 34 34 68 02
17 اثر فرآیند بر ارزش غذا 2 34 ـــ 34 15-16
18 تغذیه اساسی(1) 3 51 ـــ 51 12
19 تغذیه اساسی(2) 3 51 ـــ 51 12
20 فیزیولوژی تغذیه 2 34 ـــ 34 03-18-19
21 زبان تخصصی 2 34 ـــ 34 7 از درس عمومی
22 اصول تنظیم برنامه‌‏های غذایی 1 17 ـــ 17 18-19
23 اصول ایمونولوژی 1 17 ـــ 17 02-12
24 داروشناسی 2 34 ـــ 34 12
25 مدیریت خدمات غذایی 2 34 ـــ 34 06-07-18-19
26 کاربرد رایانه در علوم تغذیه 1 ـــ 34 34 05
27 اکولوژی غذا و تغذیه 2 34 ـــ 34 07
28 پاتوفیزیولوژی 2 34 ـــ 34 03
جمع   37        
ج: جدول دروس اختصاصی دوره کارشناسی پیوسته (BSc) رشته علوم تغذیه
کد درس نام درس تعداد واحد تعداد ساعت     پیش نیاز
      نظری عملی جمع  
29 تغذیه در دوره‏‌های زندگی 2 34 ـــ 34 20ـ22
30 تغذیه گروه‏‌ها و شرایط ویژه 2 34 ـــ 34 20ـ22
31 خدمات تغذیه‏‌ای در نظام مراقبت‏‌های بهداشتی 2 34 ـــ 34 09
32 اصول برنامه ریزی و مدیریت برنامه‏‌های تغذیه‌‏ای 2 34 ـــ 34 07
33 ارزیابی وضع تغذیه 3 34 34 68 08ـ18ـ19
34 اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی 1 17 ـــ 17 21
35 اصول آموزش و مشاوره تغذیه 2 17 34 51 06ـ29
36 بیماری‏‌های ناشی از سوء تغذیه 2 34 ـــ 34 08ـ20
37 رژیم درمانی(1) 3 51 ـــ 51 20ـ22ـ28
38 رژیم درمانی(2) 3 51 ـــ 51 37
39 روش تحقیق در علوم بهداشتی 2 34 ـــ 34 05ـ08ـ33
40 سمینار تغذیه 2 34 ـــ 34  
41 پروژه 2 34 ـــ 34  
جمع   48        
د: جدول واحدهای کارآموزی در عرصه دوره کارشناسی پیوسته (BSc) رشته علوم تغذیه
کد درس نام درس تعداد واحد تعداد ساعت
42   الف: بخش صنایع غذایی صنایع گوشت و روغن صنایع شیر، لبنیات و غلات صنایع کمپوت، کنسرو و نوشابه اداره استاندارد و اداره نظارت بر مواد غذایی 3 153
43 ب: کارآموزی تغذیه در PHC و سایر مراکز جامعه مراکز روستایی مراکز شهری مراکز شهرستانی و سایر مراکز جامعه  2  102
44 پ: کارآموزی تغذیه در بیمارستان
مدیریت بخش غذایی بیمارستان
آزمایشگاه تشخیص طبی
بخش بیماری‏‌های کودکان
مشاوره بیماران سرپایی
بخش گوارش، کبد و پانکراس
بخش قلب، عروق و CCU
بخش دیابت و غدد درون ریز
بخش جراحی و ICU
بخش کلیه
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
51
51
51
51
51
51
51
51
51
51
جمع   18  
ه: جدول دروس عمومی دوره کارشناسی پیوسته (BSc) رشته علوم تغذیه
ردیف نام درس تعداد واحد ساعت دروس     پیش نیاز
      نظری عملی جمع  
1 دو درس از دروس مبانی نظری اسلام* 4 68 ــ 68 ــ
2 یک درس از دروس اخلاق اسلامی* 2 34 ــ 34 ــ
3 یک درس از دروس انقلاب اسلامی* 2 34 ــ 34 ــ
4 یک درس از دروس تاریخ و تمدن اسلامی* 2 34 ــ 34 ــ
5 یک درس از دروس آشنایی با منابع اسلامی* 2 34 ــ 34 ــ
6 ادبیات فارسی 4 51 ــ 51 ــ
7 زبان انگلیسی عمومی 3 51 ــ 51 ــ
8 تربیت بدنی (1) 1 ــ 34 34 ــ
9 تربیت بدنی (2) 1 ــ 34 34 8
10 جمعیت و تنظیم خانواده 2 34 ــ 34 ــ
جمع   22        
* تذکر: گذراندن این دروس مطابق عناوین دروس عمومی معارف اسلامی مصوب جلسه 542 مورخ 23/4/83 شورای عالی انقلاب فرهنگی (جدول زیر) است.
دروس عمومی معارف اسلامی
گرایش کد درس عنوان درس واحد ساعت     پیش نیاز
        نظری عملی جمع  
1ـ مبانی نظری اسلام 011 اندیشه اسلامی 1 (مبدأ و معاد) 2 34   34  
  012 اندیشه اسلامی 2 (نبوت و امامت) 2 34   34  
  013 انسان در اسلام 2 34   34  
  014 حقوق اجتماعی و سیاسی در اسلام 2 34   34  
2ـ اخلاق اسلامی 021 فلسفه اخلاق (با تکیه بر مباحث تربیتی) 2 34   34  
  022 اخلاق اسلامی (مبانی و مفاهیم) 2 34   34  
  023 آیین زندگی (اخلاق کاربردی) 2 34   34  
  024 عرفان عملی اسلام 2 34   34  
3ـ انقلاب اسلامی 031 انقلاب اسلامی ایران 2 34   34  
  032 آشنایی با قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران 2 34   34  
  033 اندیشه سیاسی امام خمینی(ره) 2 34   34  
4ـ تاریخ و تمدن اسلامی 041 تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی 2 34   34  
  042 تاریخ تحلیلی صدر اسلام 2 34   34  
  043 تاریخ امامت 2 34   34  
5ـ آشنایی با منابع اسلامی 051 تفسیر موضوعی قرآن 2 34   34  
      2 34   34  
  052 تفسیر موضوعی نهج البلاغه 2 34   34  
      2 34   34  
جمع     12 408   408  

 

لیست دروس دانشجویان ورودی 981 به بعد


  • تقسیم‌بندی واحدهای درسی:
        الف)دروس پایه: 22 واحد
        ب) دروس تخصصی: 66 واحد
        ج) کارآموزی در عرصه: 18 واحد
        د) دروس عمومی: 24 واحد
  • الف : جدول دروس پایه دوره کارشناسی پیوسته (BSc) رشته علوم تغذیه

    کد درس نام درس دسته تعداد واحد نظری  عملی پیش نیاز
    01 اندیشه اسلامی1(مبداء و معاد)
    اندیشه اسلامی 2(نبوت و امامت)
    عمومی 4 2
    2
    ـــ
    ـــ
    ـــ
    02 آیین زندگی (اخلاق کاربردی) عمومی 2 2 ـــ ـــ
    03 آشنایی با قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران عمومی 2 2 ـــ ـــ
    04 تاریخ امامت عمومی 2 2 ـــ ـــ
    05 تفسیر موضوعی قرآن عمومی 2 2 ـــ ـــ
    06 ادبیات فارسی عمومی 2 2 ـــ ـــ
    07 زبان انگلیسی عمومی عمومی 2 2 ـــ ـــ
    08 تربیت بدنی 1 عمومی 1 ـــ 1 ـــ
    09 تربیت بدنی 2 عمومی 1 ـــ 1 8
    10 دانش خانواده و جمعیت عمومی 2 2 ـــ ـــ
    11 تاریخ فرهنگ و تمدن اسلام و ایران عمومی 2 2 ـــ ـــ
    جمع 24

    الف : جدول دروس پایه دوره کارشناسی پیوسته (BSc) رشته علوم تغذیه

    کد درس نام درس دسته تعداد واحد نظری  عملی پیش نیاز
    12 روشهای مطالعه و یادگیری پایه 1 1 ـــ ـــ
    13 بیوشیمی مقدماتی پایه 3 2 1 ـــ
    14 فیزیولوژی (1) پایه 2 2 ـــ ـــ
    15 فیزیولوژی (2) پایه 2 2 ـــ ـــ
    16 آناتومی پایه 1 1 ـــ ـــ
    17 آمار حیاتی پایه 2 2 ـــ ـــ
    18 اصول روانشناسی و مشاوره پایه 2 2 ـــ ـــ
    19 جامعه شناسی پزشکی پایه 2 2 - ـــ
    20 اصول اپیدمیولوژی پایه 2 2 - -
    21 بهداشت عمومی پایه 2 2 ـــ ـــ
    22 انگل شناسی پزشکی پایه 1 1 ـــ ـــ
      میکروب شناسی پزشکی پایه  2  1 1 -
    جمع 22

    ج : جدول دروس تخصصی دوره کارشناسی پیوسته(BSc) رشته علوم تغذیه

    کد درس نام درس دسته تعداد واحد نظری  عملی پیش نیاز
    24 شیمی مواد غذایی تخصصی 2 1 1 13
    25 میکروب شناسی مواد غذایی تخصصی 2 1 1 23
    26 بهداشت و مسمومیتهای غذایی تخصصی 2 2 ـــ 22و23
    27 اصول نگهداری مواد غذایی تخصصی 1 1 ـــ 24و25
    28 اثر فرآیند بر ارزش مواد خوراکی تخصصی 1 1 ـــ 24
    29 بیوشیمی متابولیسم تخصصی 4 3 1 13
    30 اصول ایمونولوژی تخصصی 1 1 ـــ ـــ
    31 اصطلاحات پزشکی تخصصی 1 1 - 7
    32 زبان تخصصی تغذیه تخصصی 2 2 - 31
    33 پاتو فیزیولوژی1 تخصصی 2 2 ـــ 14و15و 31
    34 پاتو فیزیولوژی2 تخصصی 2 2 ـــ 33
    35 تغذیه اساسی 1 تخصصی  2  2 - 29
    36 تغذیه اساسی 2 تخصصی 3 3  - 29
    37 فیزیولوژی تغذیه تخصصی 2  2  - 35و36 
    38 اصول تنظیم برنامه های غذایی تخصصی  1  1  - 35و36 
    39 دارو شناسی تخصصی 2 2 - 29و31 
    40 تداخل غذا -دارو تخصصی  1 1 - 39
    41 مکمل های غذایی تخصصی 1 1 -  39
    42 مدیریت خدمات غذایی تخصصی  2  1  1 35و36 
    43 کاربرد رایانه در علوم تغذیه تخصصی  1  - 1 38
    44 اکولوژی غذا و تغذیه تخصصی  1  1  -  35و36 
    45 ژنتیک و تغذیه تخصصی 1  1  - 35و36  
    46 ارزیابی وضعیت تغذیه تخصصی 3  2 1 35و36  
    47 بیماریهای ناشی از سوء تغذیه تخصصی 2  2 - 35و36و46 
    48 تغذیه در دوره های زندگی تخصصی  3  3 - 35و36و38 
    49 تغذیه گروه های ویژه تخصصی 2  2 - 38و46 
    50 اصول آموزش و مشاور تغذیه تخصصی  2 1 1 18و19و48
    51 اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه تخصصی  2  2 - 20و50 
    52 خدمات تغذیه ای در مراقبت های اولیه بهداشتی تخصصی 2  2 - 46 
    53 روش تحقیق در علوم تغذیه تخصصی  1 1 - 17و20 
    54 رژیم درمانی 1 تخصصی  2  2  - 38 
    55 رژیم درمانی 2 تخصصی  2  2 - 38 
    56 رژیم درمانی 3 تخصصی  2  2  -  54و55
    57 رژیم درمانی 4 تخصصی  2 2 - 54و55 
    58 آشنایی با تفسیر داده های پاراکلینیکی تخصصی 1  1  -  46
    59 سمینار تخصصی  1  -  1  35و36و46
    60 پروژه تخصصی  2 - 2 53
    جمع 6

    الف : جدول دروس کارآموزی دوره کارشناسی پیوسته(BSc) رشته علوم تغذیه

    کد درس نام درس دسته تعداد واحد نظری  عملی پیش نیاز
    61 کارآموزی در عرصه تغذیه جامعه (مرکز بهداشتی و درمانی) کارآموزی در عرصه 6 - 6 ـــ
    62 کارآموزی در عرصه تغذیه بالینی کارآموزی در عرصه 10 - 10 ـــ
    63 کارآموزی در عرصه صنایع غذایی کارآموزی در عرصه 2 - ـ2 ـــ
    جمع 18

    گزارش عملکرد

    • گزارش عملکرد گروه علوم تغذیه در سال 97-98

    • گزارش عملکرد گروه علوم آزمایشگاهی در 97-98

    • گزارش عملکرد گروه فناوری اطلاعات سلامت در سال 97-98

    • 1

    وارستگان در رسانه

    • حلقه مفقوده در انتخاب رشته کنکور سراسری / استعدادیابی، پیش‌نیاز انتخاب رشته

    • علوم پزشکی وارستگان در ششمین خبرنامه معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت

      علوم پزشکی وارستگان در ششمین خبرنامه معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت

    • مصاحبه با سرپرست تیم ورزشی علوم پزشکی وارستگان در اولین المپیاد ورزشهای همگانی

      مصاحبه با سرپرست تیم ورزشی علوم پزشکی وارستگان در اولین المپیاد ورزشهای همگانی

    • 1
    • 2
    • 3

    گفتگوها

    •  مصاحبه با حوریه تاجیک رتبه برتر کنگره بین المللی کیفیت در خدمات آزمایشگاهی

      مصاحبه با حوریه تاجیک رتبه برتر کنگره بین المللی کیفیت در خدمات آزمایشگاهی

    • مصاحبه با علی اثنی عشری فارغ التحصیل رشته علوم تغذیه

      مصاحبه با علی اثنی عشری فارغ التحصیل رشته علوم تغذیه

    • مصاحبه با آقای آرمین مختاریه فارغ التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی وارستگان

      مصاحبه با آقای آرمین مختاریه فارغ التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی وارستگان

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    آرشیو
    • All
    • سامانه
    • سایت
    • شبکه اجتماعی
    • پیش فرض
    • عنوان
    بارگذاری بیشتر برای بارگذاری تمام پست ها دکمه شیفت را نگه دارید. تمامی پست ها