FA - EN
آزمایشگاه میکروب شناسی
جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان
برگزاری جشن روز جهانی غذا توسط دانشجویان فعال گروه علوم تغذیه
کارگاه جستجوی پیشرفته در پایگاه های علمی ویژه پژوهشگران آینده
رتبه های برتر کشوری و قبولی دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های مطرح کشور
دانشجویان پرتلاش و فعال گروه علوم آزمایشگاهی
آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد
فضای بیرونی علوم پزشکی وارستگان
اساتید و دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت
وارستگانی های که در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 96 در دانشگاه های علوم پزشکی کشور قبول شدند
وارستگانی های که در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 95 در دانشگاه های علوم پزشکی کشور قبول شدند

آشنایی با وارستگان مشاهده

اطلاعیه انتخاب واحد 981 مشاهده

 تماس با ما مشاهده

اخبار

  • دوره مهارتی موشن گرافیک در وارستگان برگزار شد.

    دوره مهارتی موشن گرافیک در وارستگان برگزار شد.

  • اعضای کانون های بازنشستگی کشوری استان خراسان رضوی به طرح "ارزیابی شیوع بیماری سارکوپنی در سطح شهر مشهد" پیوستند.

  • دوره آموزشی مهارت محور اصول کاربردی Adobe Photoshop

    دوره آموزشی مهارت محور اصول کاربردی Adobe Photoshop

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
آرشیوماهنامه خبری

اطلاعیه

  • شرایط و زمان انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 ( نیمسال 981)

    شرایط و زمان انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 ( نیمسال 981)

  • اطلاعیه واریز شهریه نیمسال 981

    اطلاعیه واریز شهریه نیمسال 981

  • اطلاعیه مهم آموزش درمورد تقویم زمانبندی انتخاب واحد نیمسال 981

    اطلاعیه مهم آموزش درمورد تقویم زمانبندی انتخاب واحد نیمسال 981

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
آرشیو

سوالات متداول

  • 1

رویدادها

علوم پزشکی وارستگان

چيدمان ترمی واحدهای کارشناسی پيوسته علوم تغذيه

پس از بررسی‌های اوليه انجام شده، با توجه به تغير محيط آموزشی و شرايط جديدی که براي دانشجويان جديدالورود فراهم می‌گردد، چيدمان واحدهای درسی به گونه‌ای انجام شده است که در ترم اول کمتری فشار بر دانشجويان وارد گردد. اين ترم به عنوان ترم تطبيقی دانشجويان به محيط جديد خود در نظر گرفته شده است. در ترم های بعدی به مرور زمان، تعداد واحدها افزايش می‌يابد. واحدهای درسی در پنج گروه عمومی، پايه، اصلی، اختصاصی و کارآموزی در عرصه طبقه‌بندی می‌شوند. در ترم‌های تحصيلی ابتدايی بيشترين سهم مربوط به واحدهای عمومی، سپس پايه و اصلي و درنهايت در ترم‌ها پايانی دوره، تقريبا تمامی واحدها اختصاصی می‌باشند. اين چيدمان خاص برای بازدهی حداکثری دانشجويان در نظر گرفته شده است.


 چیدمان ترمی دانشجویان 972 و قبل


ترم اول علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظری عملی پيش‌نياز
1 اندیشه اسلامی 1 2 2 0 -
2 زبان انگلیسی عمومی (زبان پیش) 3(2) 3(2) - -
3 تربیت بدنی 1 1 - 1 -
4 بیوشیمی مقدماتی 4 2 2 -
5 آمارحیاتی 2 2 - -
6 آناتومی 1 1 - -
7 روش‌های مطالعه و یادگیری 2 2 - -
8 مبانی روانشناسی 2 2 - -
9 کامپیوتر 1 1 - -
جمع کل واحدهای ترم 18(17) 15(14) 3

 

تعداد واحدهای عمومي:6 تعداد واحدهای دروس پايه:11 تعداد واحد های اصلی/اختصاصی: -

 

ترم دوم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظری عملی پيش‌نياز
1 آشنایی با قانون اساسی(اختیاری ) 2 2 - -
2 تربیت بدنی 2 1 - 1 -
3 فیزیولوژی 3 3 - -
4 میکروب‌شناسی عمومی 3 2 1 -
5 اپیدمیولوژی بیماری‌ها 2 2 - آمارحیاتی
6 انگل‌شناسی 2 1 1 -
7 جامعه شناسی پزشکی 2 2 - -
8 بیوشیمی متابولیسم 4 3 1 بیوشیمی مقدماتی
9 زبان عمومی 3 3 -  
جمع کل واحدهای ترم 20 16(18) 4  
تعداد واحدهای عمومی:6 تعداد واحدهای دروس پايه:12 تعداد واحدهای اصلی/اختصاصی: 4

 

ترم سوم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظری عملی پيش‌نياز
1 ادبیات فارسی 3 3 - -
2 دانش خانواده و جمعیت 2 2 - -
3 بهداشت عمومی 2 2 - اپیدمیولوژی بیماریها
4 میکروب مواد غذایی 3 2 1 میکروب‌شناسی عمومی-انگل‌شناسی
5 پاتوفیزیولوژی 2 2 - فیزیولوژی
6 تغذیه اساسی 1 3 3 - بیوشیمی متابولیسم
7 تغذیه اساسی 2 3 3 - بیوشیمی متابولیسم
8 زبان تخصصی 2 2 - زبان عمومی
جمع کل واحدهای ترم 20 19 1

 

تعداد واحدهای عمومی: 5 تعداد واحدهای دروس پايه:2 تعداد واحدهای اصلی/اختصاصی: 13

 

ترم چهارم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظري عملي پيش نياز
1 اندیشه اسلامی 2 2 2 - -
2 بهداشت و مسمومیت‌های غذایی 2 2 - بهداشت عمومی- میکروب‌شناسی عمومی
3 شیمی و تجزیه مواد غذایی 3 2 1 بیوشیمی مقدماتی
4 اصول تنظیم برنامه‌­های غذایی 1 1 - تغذیه اساسی 1 و 2
5 اکولوژی غذا و تغذیه 2 2 - جامعه شناسی پزشکی
6 کاربرد رایانه در علوم تغذیه 1 - 1 آمار حیاتی
7 فیزیولوژی تغذیه 2 2 - فیزیولوژی-تغذیه اساسی 1 و 2
8 اصول برنامه­ ریزی و مدیریت برنامه ­های تغذیه‌ای 2 2 - جامعه شناسی پزشکی
9 ارزیابی وضعیت تغذیه 3 2 1 اپیدمیولوژی بیماری‌ها – تغذیه اساسی1 و 2
10 آشنایی با قانون اساسی 2 2 -  
جمع کل واحدهای ترم 20 17 3

 

تعداد واحدهای عمومی:4 تعداد واحدهای دروس پايه:- تعداد واحدهای اصلی/اختصاصی: 16

 

ترم پنجم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظری عملی پيش‌نياز
1 تاریخ امامت 2 2 - -
2 داروشناسی 2 2 - بیوشیمی متابولیسم
3 اصول ایمونولوژی 1 1 - بیوشیمی مقدماتی و متابولیسم
4 مدیریت خدمات غذایی 2 2 - مبانی روانشناسی، جامعه ­شناسی پزشکی، تغذیه اساسی 1 و 2
5 اصول و روش‌های نگهداری مواد غذایی 2 2 - بهداشت عمومی- میکروب شناسی عمومی
6 تغذیه در دوره‌های زندگی 2 2 - فیزیولوژی تغذیه، اصول تنظیم برنامه­‌های غذایی
7 اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی 1 1 - زبان تخصصی
8 رژیم درمانی 1 3 3 - فیزیولوژی تغذیه، اصول تنظیم برنامه‌های غذائی، پاتوفیزیولوژی
9 روش تحقیق در علوم بهداشتی 2 2 - آمار حیاتی، اپیدمیولوژی بیماری‌ها، ارزیابی وضعیت تغذیه
10 سمینار تغذیه  2 2    
جمع کل واحدهای ترم 19 19 -

 

تعداد واحدهای عمومی:2 تعداد واحدهای دروس پايه: تعداد واحدهای اصلی/اختصاصی: 17

 

ترم ششم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظری عملی پيش‌نياز
1 تفسیر موضوعی قرآن 2 2 - -
2 آیین زندگی (اخلاق کاربردی) 2 2 - -
3 اثر فرایند بر ارزش غذایی 2 2 - اصول و روش‌های نگه­داری مواد غذایی، شیمی تجزیه
4 تغذیه گروه‌­ها و شرایط ویژه 2 2 - فیزیولوژی تغذیه، اصول تنظیم برنامه­‌های غذایی
5 رژیم درمانی2 3 3 - رژیم درمانی 1
6 بیماری‌های ناشی از سوء تغذیه 2 2 - فیزیولوژی تغذیه، اپیدمیولوژی بیماری‌ها
7 خدمات تغذیه‌ای در نظام مراقبت‌های بهداشتی 2 2 - بهداشت عمومی
8 پروژه 2 2 - -
9 اصول آموزش و مشاوره تغذیه 2 1 1 تغذیه در دوره‌های زندگی-مبانی روانشناسی
جمع کل واحدهای ترم 19 18 1

 

تعداد واحدهای عمومی:4 تعداد واحدهای دروس پايه:- تعداد واحدهای اصلی/اختصاصی: 15

 

ترم هفتم علوم تغذيه

رديف

نام درس

تعداد واحد عملی

پیش‌نیاز

1

کارآموزی تغذیه در بیمارستان

9

 

1

کارآموزی در عرصه (بخش صنایع غذائی)

3

 

1

کارآموزی تغذیه در PHC و سایر مراکر جامعه

6

 

جمع کل واحدهای کارآموزی در عرصه در ترم

18

 

 

ترم هشتم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد واحد عملی پیش نیاز

1

کارآموزی در عرصه (بخش صنایع غذایی)

3

 

2

کارآموزی تغذیه در بیمارستان

9

 

2

کارآموزی تغذیه در PHC و سایر مراکر جامعه

6

 

جمع کل واحدهای کارآموزی در عرصه در ترم

18

 



چیدمان ترمی دانشجویان 981 و بعد


ترم اول علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظری عملی پيش‌نياز
1 بیوشیمی مقدماتی 3 2 1 -
2 آناتومی 1 1 - -
3 روش‌های مطالعه و یادگیری 1 1 - -
4 جامعه شناسی پزشکی 2 2 - -
5 بهداشت عمومی 2 2 - -
6 اصول روانشناسی و مشاوره 2 2 - -
7 کامپیوتر 1 - 1 -
8 زبان انگلیسی عمومی (پیش) 3(2) 3(2) - -
9 اندیشه اسلامی 1 2 2 - -
9 تربیت بدنی 1 1 1 - -
جمع کل واحدهای ترم 18(17) 16(15) 2

 

تعداد واحدهای عمومي:6 تعداد واحدهای دروس پايه:11 تعداد واحد های اصلی/اختصاصی: -

 

ترم دوم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظری عملی پيش‌نياز
1 فیزیولوژی 1 2 2 - -
2 فیزیولوژی 2 2 2 - -
3 بیوشیمی متابولیسم 4 3 1 بیوشیمی مقدماتی
4 اصول اپیدمیولوژی 2 2 - -
5 میکروب شناسی پزشکی 2 1 1 -
6 انگل شناسی پزشکی 1 1 - -
7 تربیت بدنی 2 1 - 1 -
8 تفسیر موضوعی قرآن 2 2 - -
9 دانش خانواده و جمعیت 2 2 -  
جمع کل واحدهای ترم 18 15 3  
تعداد واحدهای عمومی:4 تعداد واحدهای دروس پايه:9 تعداد واحدهای اصلی/اختصاصی: 5

 

ترم سوم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظری عملی پيش‌نياز
1 پاتو فیزیولوژی 1 2 2 - فیزیولوژی1-فیزیولوژی 2 -اصطلاحات پزشکی
2 تغذیه اساسی 1 2 2 - بیوشیمی متابولیسم
3 تغذیه اساسی 2 3 3 - بیوشیمی متابولیسم
4 میکروب شناسی مواد غذایی 2 1 1 میکروب شناسی پزشکی
5 اکولوژی غذا و تغذیه 1 1 - تغذیه اساسی 1 - تغذیه اساسی 2
6 اصطلاحات پزشکی 1 1 - زبان انگلیسی عمومی
7 آمار حیاتی 2 2 - -
8 تاریخ امامت 2 2 - -
9 ادبیات فارسی 3 3 - -
جمع کل واحدهای ترم 18 17 1

 

تعداد واحدهای عمومی: 5 تعداد واحدهای دروس پايه:2 تعداد واحدهای اصلی/اختصاصی: 11

 

ترم چهارم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظري عملي پيش نياز
1 پاتوفیزیولوژی 2 2 2 - پاتو فیزیولوژی 1
2 فیزیولوژی تغذیه 2 2 - تغذیه اساسی 1 - تغذیه اساسی 2
3 اصول تنظیم برنامه های غذایی 1 1 - تغذیه اساسی 1 - تغذیه اساسی 2
4 ارزیابی وضعیت تغذیه 3 2 1 تغذیه اساسی 1 - تغذیه اساسی 2
5 شیمی مواد غذایی 2 1 1 بیوشیمی مقدماتی
6 تغذیه و ژنتیک 1 1 - تغذیه اساسی 1 - تغذیه اساسی 2
7 زبان تخصصی 2 2 - اصطلاحات پزشکی
8 دارو شناسی 2 2 - بیوشیمی متابولیسم – اصطلاحات پزشکی
9 کاربرد رایانه در علوم تغذیه 1 - 1 اصول تنظیم برنامه های غذایی
10 آشنایی با قانون اساسی 2 2 -  
10 اندیشه اسلامی 2 2 2 - -
جمع کل واحدهای ترم 20 17 3

 

تعداد واحدهای عمومی:4 تعداد واحدهای دروس پايه:- تعداد واحدهای اصلی/اختصاصی: 16

 

ترم پنجم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظری عملی پيش‌نياز
1 بهداشت و مسمومیت های غذایی 2 2 - انگل شناسی پزشکی – میکروب شناسی پزشکی
2 اصول ایمونولوژی 1 1 -  
3 اصول نگهداری مواد غذایی 1 1 - شیمی مواد غذایی – میکروب شناسی مواد غذایی
4 مدیریت خدمات غذایی 2 1 1 تغذیه اساسی 1 - تغذیه اساسی 2
5 خدمات تغذیه ای در مراقبت های اولیه بهداشتی 2 2 - ارزیابی وضعیت تغذیه
6 تغذیه در دوره های زندگی 3 3 - تغذیه اساسی 1 -تغذیه اساسی 2-اصول تنظیم برنامه های غذایی
7 تداخل غذا - دارو 1 1 - داروشناسی
8 روش تحقیق در علوم تغذیه 1 1 - آمار حیاتی – اصول اپیدمیولوژی
9 رژیم درمانی 1 2 2 - اصول تنظیم برنامه های غذایی
10 رژیم درمانی 2  2 2   اصول تنظیم برنامه های غذایی
11 آیین زندگی  2 2    
جمع کل واحدهای ترم 19 18 1

 

تعداد واحدهای عمومی:2 تعداد واحدهای دروس پايه:0 تعداد واحدهای اصلی/اختصاصی: 17

 

ترم ششم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظری عملی پيش‌نياز
1 بیماری های ناشی از سوء تغذیه 2 2 - تغذیه اساسی 1 - تغذیه اساسی 2 -ارزیابی وضعیت تغذیه
2 آشنایی با تفسیر داده های پاراکلینیکی 1 1 - ارزیابی وضعیت تغذیه
3 تغذیه گروه های ویژه 2 2 - اصول تنظیم برنامه های غذایی - ارزیابی وضعیت تغذیه
4 مکمل های غذایی 1 1 - دارو شناسی
5 اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی 1 1 - شیمی مواد غذایی
6 اصول آموزش و مشاوره تغذیه 2 1 1 اصول روانشناسی و مشاوره - جامعه شناسی پزشکی- تغذیه در دوره های زندگی
7 اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه 2 2 - اصول اپیدمیولوژی - اصول آموزش و مشاوره تغذیه
8 رژیم درمانی 3 2 2 - رژیم درمانی 1 – رژیم درمانی 2
9 رژیم درمانی 4 2 2 - رژیم درمانی 1 – رژیم درمانی 2
10 سمینار 1 - 1 تغذیه اساسی 1 - تغذیه اساسی 2- ارزیابی وضعیت تغذیه
11 پروژه 2 - 2 روش تحقیق در علوم تغذیه
جمع کل واحدهای ترم 20 16 4

 

تعداد واحدهای عمومی:2 تعداد واحدهای دروس پايه:- تعداد واحدهای اصلی/اختصاصی: 18

 

ترم هفتم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظری عملی پيش‌نياز
1 کارآموزی در عرصه (بخش صنایع غذایی) 10 - 10 -
2 کارآموزی تغذیه در بیمارستان 6  - 6 -
2 کارآموزی تغذیه در PHC و سایر مراکر جامعه 2  - 2 -
جمع 10(8) - 10(8) -
کارآموزی در عرصه تغذیه بالینی در یک ترم مجزا و کارآموزی در عرصه تغذیه جامعه (مراکز بهداشتی درمانی) و کارآموزی در عرصه صنایع غذایی با هم در طول نیمسالهای هفتم و هشتم ارائه خواهد شد.

 

ترم هشتم علوم تغذيه
رديف نام درس تعداد نظری عملی پيش‌نياز
1 کاراموزی در عرصه تغذیه بالینی 10 - 10 -
2 کارآموزی در عرصه تغذیه جامعه (مراکز بهداشتی درمانی) 6  - 6 -
2 کارآموزی در عرصه صنایع غذایی 2  - 2 -
جمع 10(8) - 10(8) -
کارآموزی در عرصه تغذیه بالینی در یک ترم مجزا و کارآموزی در عرصه تغذیه جامعه (مراکز بهداشتی درمانی) و کارآموزی در عرصه صنایع غذایی با هم در طول نیمسالهای هفتم و هشتم ارائه خواهد شد.

گزارش عملکرد

  • گزارش عملکرد گروه علوم تغذیه در سال 97-98

  • گزارش عملکرد گروه علوم آزمایشگاهی در 97-98

  • گزارش عملکرد گروه فناوری اطلاعات سلامت در سال 97-98

  • 1

وارستگان در رسانه

  • حلقه مفقوده در انتخاب رشته کنکور سراسری / استعدادیابی، پیش‌نیاز انتخاب رشته

  • علوم پزشکی وارستگان در ششمین خبرنامه معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت

    علوم پزشکی وارستگان در ششمین خبرنامه معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت

  • مصاحبه با سرپرست تیم ورزشی علوم پزشکی وارستگان در اولین المپیاد ورزشهای همگانی

    مصاحبه با سرپرست تیم ورزشی علوم پزشکی وارستگان در اولین المپیاد ورزشهای همگانی

  • 1
  • 2
  • 3

گفتگوها

  •  مصاحبه با حوریه تاجیک رتبه برتر کنگره بین المللی کیفیت در خدمات آزمایشگاهی

    مصاحبه با حوریه تاجیک رتبه برتر کنگره بین المللی کیفیت در خدمات آزمایشگاهی

  • مصاحبه با علی اثنی عشری فارغ التحصیل رشته علوم تغذیه

    مصاحبه با علی اثنی عشری فارغ التحصیل رشته علوم تغذیه

  • مصاحبه با آقای آرمین مختاریه فارغ التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی وارستگان

    مصاحبه با آقای آرمین مختاریه فارغ التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی وارستگان

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
آرشیو
  • All
  • سامانه
  • سایت
  • شبکه اجتماعی
  • پیش فرض
  • عنوان
بارگذاری بیشتر برای بارگذاری تمام پست ها دکمه شیفت را نگه دارید. تمامی پست ها