FA - EN
آزمایشگاه میکروب شناسی
جمعی از دانشجویان و اساتید علوم آزمایشگاهی
جمعی از دانشجویان علوم تغذیه و اساتید
جشن فار غ التحصیلی دانشجویان ورودی 941 و 932
کارگاه جستجوی پیشرفته در پایگاه های علمی ویژه پژوهشگران آینده
رتبه های برتر کشوری و قبولی دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های مطرح کشور
آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد
اساتید و دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت
فضای بیرونی علوم پزشکی وارستگان
وارستگانی های که در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 96 در دانشگاه های علوم پزشکی کشور قبول شدند
وارستگانی های که در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 95 در دانشگاه های علوم پزشکی کشور قبول شدند

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود 1398 مشاهده

اطلاعیه انتخاب واحد 981 مشاهده

اخبار

  • کارگاه

    کارگاه "چگونه مقاله علمی انگلیسی بنویسم؟"

  • پنجمین جشن دانش آموختگی دانشجویان علوم پزشکی وارستگان برگزارشد.

    پنجمین جشن دانش آموختگی دانشجویان علوم پزشکی وارستگان برگزارشد.

  • با LinkedIn حرفه ای شوید!

    با LinkedIn حرفه ای شوید!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
آرشیوماهنامه خبری

اطلاعیه

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
آرشیو

سوالات متداول

  • 1

رویدادها

علوم پزشکی وارستگان

الف) تاریخچه رشته تغذیه در دنیا:

تا قبل از زمان لاوازیه (پدر علم تغذیه) مردم از منابع طیبعی تغذیه می کردند و بیشتر اطلاعات این دوره متکی به دانشمندان اسلامی است و این دوره به عنوان عصر طبیعی نامیده می شود . در اواخر قرن 18 لاوازیه به روش های شیمیایی کربوهیدرات، پروتئین و چربی را در غذاها شناسایی نمود و از سال 1750 ویتامینC و درمان اسکوربوت با آب لیمو و در سال 50 – 1830 درمان راشیتیسم با کره و روغن حیوانی مورد شناسایی قرار گرفت . سپس سوء تغذیه پروتئین – انرژی (PEM) و ارتباط آن با بیماری ها و مرگ و میر به ویژه در جنگ های جهانی و شرایط قحطی شناخته و نقش ریز مغذی ها در تغذیه انسانی مشخص گردید. از سال 1950 به بعد، با مطالعه سلولی و مولکولی متابولیسم تغذیه و نیاز های تغذیه ای شناسایی شد و همچنین مسائل مرتبط با تغذیه یعنی ایمنی غذا ، صنایع غذایی، برچسب گذاری، مقادیر توصیه شده روزانه (RDA) و استاندارد های غذایی و تغذیه ای مطرح گردید. علاوه بر این، بیولوژی سلولی- مولکولی، نقش عوامل مختلف مربوط به غذا و تغذیه یعنی کشاورزی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و ... گسترش یافت و منجر به ایجاد تخصص های مختلف در رشته تغذیه در مقاطع مختلف گردید . امروزه با فرضیه تنظیم تغذیه جنینی و ارتباط آن با بروز بیماری ها در سال های بعد و نیز رابطه تغذیه با بروز بیماری ها ی مزمن و تحلیل برنده که امروزه بالاترین علت مرگ و میر و ناتوانی های انسانی در دنیا محسوب می شوند، علم تغذیه یکی از اصلی ترین زمینه های بحث و تحقیق به شمار می رود .

ب) تاریخچه رشته تغذیه در ایران :

آموزشگاه عالی تغذیه وابسته به انستیتو خوار و بار تغذیه ایران در سال 1340 شروع به کار نمود و اولین گروه فارغ التحصیلان کارشناس علوم تغذیه در سال 1344 وارد بازار کار شدند. پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی از آن سال تاکنون ادامه داشته است . هدف اوليه از تربيت نيروي كار در اين حوزه كمك به تحقق اهداف انستيتو یعنی گردآوري و ارزيابي اطلاعات در زمينه مصرف غذايي كشور و همكاري در درمان مشكلات تغذيه اي رايج بوده است، اما با تحول در رشته تغذيه، گسترش پژوهش و ضرورت استفاده از تغذيه دانان در برنامه هاي بخش بهداشت و درمان كشور، ضرورت تربيت كارشناس ارشد رشته علوم تغذيه مطرح شد و از سال 1351 آغاز گرديد. با كسب شناخت بيشتر از نقش تغذيه در سبب شناسي و درمان بيماري ها و نيز ضرورت پرداختن به تغذيه در روند توسعه كشورها و از جمله توجه به آن در برنامه هاي توسعه ملي و پيرو پيشنهاد كنگره تغذيه ايران در مورد تاسيس دوره دكتراي تغذيه، ضرورت تربيت پژوهشگران و متخصصان تغذيه در سطوح بالاتر مطرح گرديد و بدین ترتيب، مقطع دكتري تخصصي(Ph.D.) علوم تغذيه از سال 1374 راه اندازي شد

گزارش عملکرد

  • گزارش عملکرد گروه علوم تغذیه در سال 97-98

  • گزارش عملکرد گروه علوم آزمایشگاهی در 97-98

  • گزارش عملکرد گروه فناوری اطلاعات سلامت در سال 97-98

  • 1

وارستگان در رسانه

  • حلقه مفقوده در انتخاب رشته کنکور سراسری / استعدادیابی، پیش‌نیاز انتخاب رشته

  • علوم پزشکی وارستگان در ششمین خبرنامه معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت

    علوم پزشکی وارستگان در ششمین خبرنامه معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت

  • مصاحبه با سرپرست تیم ورزشی علوم پزشکی وارستگان در اولین المپیاد ورزشهای همگانی

    مصاحبه با سرپرست تیم ورزشی علوم پزشکی وارستگان در اولین المپیاد ورزشهای همگانی

  • 1
  • 2
  • 3

گفتگوها

  •  مصاحبه با حوریه تاجیک رتبه برتر کنگره بین المللی کیفیت در خدمات آزمایشگاهی

    مصاحبه با حوریه تاجیک رتبه برتر کنگره بین المللی کیفیت در خدمات آزمایشگاهی

  • مصاحبه با علی اثنی عشری فارغ التحصیل رشته علوم تغذیه

    مصاحبه با علی اثنی عشری فارغ التحصیل رشته علوم تغذیه

  • مصاحبه با آقای آرمین مختاریه فارغ التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی وارستگان

    مصاحبه با آقای آرمین مختاریه فارغ التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی وارستگان

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
آرشیو
  • All
  • سامانه
  • سایت
  • شبکه اجتماعی
  • پیش فرض
  • عنوان
بارگذاری بیشتر برای بارگذاری تمام پست ها دکمه شیفت را نگه دارید. تمامی پست ها