سلام روز بخیر لطفا خودتان را معرفی کنید:
حوریه تاجیک هستم دانشجوی کارشناسی علوم آزمایشگاهی و در حال حاضر دوره کارآموزی ام را تکمیل می کنم.
لطفا مقداری در مورد کنگره ای که شرکت کردید تو ضیحاتی ارائه بدید و بررسی خودتان را از کنگره بفرمایید:
کنگره ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی که بزرگترین گردهمایی جامعه آزمایشگاهی کشور است، این کنگره در سطح بین المللی و کشوری به صورت سالانه برگزار می شود. در کنگره بخش هایی متفاوتی از قبیل سخنرانی ها، کارگاه ها، نمایشگاه و جشنواره برگزا می شود که به طبع هر بخش می تواند برای مخاطبین خود جذابیت هایی داشته باشد.
با شرکت در کنگره چه دستاوردهایی را کسب کردید؟:
من در جشنواره دانشجویی رتبه سوم را در بخش مقاله و سمینار برتر کسب کردم. در واقع موضوع مقاله همان موضوعی بود که در واحد درسی سمینار انتخاب شده بود و من با مشورت اساتید و حمایت استاد محترم دکتر حبیبی موضوع را کامل کردم و خروجی این کار به شکل مقاله حاصل شد همچنین مقاله دیگری با همت استاد گنج بخش و همکاری خانم حسین زاده آماده کردیم که به صورت پوستر پذیرفته و در کنگره ارائه شد.
توصیه شما به سایر دانشجویان چیست؟ :
حضور دانشجویان در کنگره این فرصت را فراهم می کند تا دانشجویان از کارگاه های مختلف استفاده کنند و اطلاعات جامع و جدیدی را از اساتیدی که از کشورهای مختلف آماده اند به دست آورند و با تکنیک های روز، در حرفه خود آشنا شوند و همچنین با شرکت در بخش های مختلف جشنواره می توانند توانایی های خود را محک زده و استعدادهای خود را شکوفا کنند.
حرف آخر:
نتیجه آثاری که برای کنگره ارسال شد حاصل اعتماد و حمایت های دکتر حبیبی و استاد گنج بخش بود و وظیفه خود می دانم از ایشان تشکر کنم.