FA - EN
اقدامات گروه تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان در راستای بسیج ملی کنترل فشارخون
کسب رتبه سوم در کنگره بین المللی خدمات آزمایشگاهی توسط خانم حوریه تاجیک دانشجوی فعال وارستگان و با راهنمایی استاد حسین حبیبی هیات علمی این گروه
برگزاری کارگاه تفسیر نتایج آزمایشگاهی مرتبط با وضعیت تغذیه ای توسط گروه علوم تغذیه
مراسم معارفه دانشجویان ورودی بهمن ماه 97
کارگاه یک روزه بیو انفورماتیک و طراحی پرایمر با امتیاز بازآموزی برگزار شد
کسب عنوان نایب قهرمانی توسط دانشجویان وارستگان در فوتبال رومیزی
سومین نشست مدیران و دبیران مفدا منطقه شمال شرق کشور
آزمون پایان ترم تحصیلی
جشن روز دانشجو با حضور دانشجویان، اساتید و مدیران
حضور فعال علوم پزشکی وارستگان در نمایشگاه بین المللی هفته پژوهش
هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت گرامی باد
جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود علوم پزشکی وارستگان برگزار شد
قبولی دانش آموختگان علوم پزشکی وارستگان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های مطرح کشور
بازدید فعالین خیریه دانشجویی تبسم از سرای سالمندان به مناسبت روز سالمند
آزمایشگاه بیوشیمی
کارآموزی دوره بیمارستان دانشجویان تغذیه
حضور دانشجویان کانون تبسم در شیرخوارگاه حضرت علی اصغر (ع)
آزمایشگاه بیوشیمی دانشجویان تغذیه
دانشجویان علوم آزمایشگاهی
جمعی از دانشجویان علوم ازمایشگاهی در کنار استاد خود در روز علوم ازمایشگاهی

استعداد درخشان سال 98 مشاهده

 

معرفی رشته ها مشاهده

 

 تماس با ما مشاهده

اخبار

  • اشکالات رایج در نامه نگاری اداری و دانستنی های غذایی، موضوعات این هفته واراتاک

    اشکالات رایج در نامه نگاری اداری و دانستنی های غذایی، موضوعات این هفته واراتاک

  • مجموعه کارگاه های

    مجموعه کارگاه های "توانمندسازی دانشجویان گروه علوم آزمایشگاهی درآستانه ورود به کارآموزی" در وارستگان برگزار شد.

  • اجرای طرح ارزیابی  شیوع سارکوپنی در  افراد سالمند در وارستگان

    اجرای طرح ارزیابی شیوع سارکوپنی در افراد سالمند در وارستگان

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
آرشیوماهنامه خبری

اطلاعیه

  • آغاز ثبت نام دانشجوی بین المللی در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان  در سال تحصیلی 99-98

    آغاز ثبت نام دانشجوی بین المللی در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان در سال تحصیلی 99-98

  • آیین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعدادهای درخشان سال 98

    آیین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعدادهای درخشان سال 98

  • کارگاه دو روزه Real Time PCR

    کارگاه دو روزه Real Time PCR

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
آرشیو

گفتگوها

  •  مصاحبه با حوریه تاجیک رتبه برتر کنگره بین المللی کیفیت در خدمات آزمایشگاهی

    مصاحبه با حوریه تاجیک رتبه برتر کنگره بین المللی کیفیت در خدمات آزمایشگاهی

  • مصاحبه با علی اثنی عشری فارغ التحصیل رشته علوم تغذیه

    مصاحبه با علی اثنی عشری فارغ التحصیل رشته علوم تغذیه

  • مصاحبه با آقای آرمین مختاریه فارغ التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی وارستگان

    مصاحبه با آقای آرمین مختاریه فارغ التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی وارستگان

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
آرشیو

رویدادها

علوم پزشکی وارستگان

تغذیه، علم آشنایی با مواد غذایی و مکانیسم آن ها در بدن موجود زنده، ارزش مواد غذایی، مطالعه و تاثیر تغذیه در دوره های مختلف زندگی و تغذیه و رژیم درمانی به صورت بالینی در بیماری ها و حفظ سلامت و تناسب اندام افراد می باشد. در واقع علم تغذیه افراد را در رسیدن به یک تغذیه مناسب یاری می کند.
اصول‌ علم‌ تغذیه‌، ارزش‌ مواد غذایی‌، رژیم‌ درمانی‌ و نحوه‌ تغذیه‌ مناسب‌ از ارکانهای علم تغذیه می باشند.
این رشته در گروه شغلی بهداشت و درمان قرار میگیرد.

توانایی‌های‌ لازم جهت کار در رشته تغذیه
متخصص تغذیه باید به علم تغذیه اشراف کامل داشته و از آخرین اطلاعات و دستاوردهای این حوزه آگاه باشد. علاوه بر این بدلیل ارتباط تنگاتنگ رشته تغذیه با علم مشاوره و روانشناسی، باید در کنار داشتن مهارت های ارتباطی مناسب، تاحدی با روانشناسی افراد آشنایی داشته تا بتواند برخورد مناسبی با مراجعان داشته و متناسب با وضعیت جسمی و روحی آنها، برنامه و رژیم غذایی شان را تهیه نموده و توانایی توضیح و آموزش مباحث مختلف به همه افراد در هر سطحی را داشته باشد. به همین دلیل افرادی که از قدرت مشاوره خوبی برخوردار باشند می توانند در رشته تغذیه موفق باشند . همچنین با توجه به کار کلینیکی رشته تغذیه یک فارغ التحصیل رشته تغذیه باید علاقه مند به کار بالینی بوده و صبر و توانایی لازم جهت ایجاد انگیزه در افراد برای تغییر عادات غذایی و دنبال کردن رژیم غذایی را داشته باشد.

موقعیت‌ شغلی‌ و بازار کار رشته تغذیه
موقعیتهای شغلی کارشناسان تغذیه به شکل کار بالینی، رژیم درمانی و کار کلینیکی، کار تحقیقاتی و اشتغال در صنعت خلاصه میشود.
  1. کار بالینی، رژیم درمانی و کار کلینیکی :
    • فارغ التحصیلان رشته تغذیه در مقطع کارشناسی می توانند با داشتن سرمایه، تجربه و شرایط لازم از سوی نظام پزشکی کشور پروانه تاسیس مطب اخذ کرده و به طور مستقل در مطب شخصی به کار کلینیکی بپردازند (بدون گذراندن طرح يا بدون نياز به سابقه كار) .البته برای تمدید مجوز مطب سالیانه باید امتیاز های باز آموزی را از طریق شرکت در کنگره ها و کارگاه های علمی که در ارتباط با رشته تغذیه برگزار می شوند را کسب کنند.
    • همچنین امکان کار بالینی در مراکز بهداشت، درمانگاه ها و کلینیک های دولتی و خصوصی برای کارشناسان تغذیه وجود دارد.
    • در بیمارستان ها نیز کارشناسان تغذیه علاوه بر فعالیت بالینی به شکل مشاوره رژیم درمانی در بیماران بستری و سرپایی باید نظارت بر واحد آشپزخانه بیمارستان داشته و مدیریت بخش غذا در بیمارستان ها نیز یکی از وظایف آن ها به شمار می آید.
    • بدلیل ارتباط تنگاتنگ رشته تغذیه با برخی از تخصصهای پزشکی و نقش پررنگ رژیم درمانی در درمان بسیاری از بیماریها، تخصص هایی همچون کلیه، غدد، گوارش، داخلی و قلب و عروق  نیازمند یک فارغ التحصیل رشته تغذیه در کنار تیم درمانی خود هستند. لذا کارشناسان تغذیه می توانند در این کلینیک های تخصصی نیز به فعالیت بپردازند.
    • همچنین تهیه رژیم برای ورزشکاران در باشگاه های ورزشی و کارگران کارخانه ها نیز انجام دهد.
  2. کار تحقیقاتی :
    • امکان همکاری فارغ اتحصیلان تغذیه در مراکز و پژوهشکده های تحقیقاتی همچون پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم، قلب و عروق، اطفال و یا انیستیتو سرطان به عنوان یک محقق وجود دارد. البته معمولا مقاطع بالاتر این رشته یعنی کارشناسان ارشد و مخصوصا دکترای تخصصی تغذیه در مراکز تحقیقاتی مشغول بکار میشوند.
  3. اشتغال در صنعت :
    • كارشناسان تغذيه مي تواند به عنوان كارشناس آزمايشگاه غذا و دارو ، مسئول فنی کارخانجات تولید مواد غذایی، مدیریت بخش غذا در کارخانجات و شرکت ها، كارشناس مواد خوراكي و آشاميدني مشغول به كار شوند.
    • همچنین فارغ التحصیل تغذیه میتواند بعنوان همکار با شرکتهای تولید کننده دارو و مکملهای غذایی در بخش آموزش و ویزیتورینگ همکاری نماید.

اخبار دانشگاه ها

  • تدوین نقشه راه همکاری ایران و فرانسه در حوزه سلامت

    تدوین نقشه راه همکاری ایران و فرانسه در حوزه سلامت

  • حمایت از طرح های نوآورانه آموزشی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور

    حمایت از طرح های نوآورانه آموزشی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور

  • ساماندهی فعالیت‌های جهادی با همکاری نهادها ضابطه‌مند می‌شود

    ساماندهی فعالیت‌های جهادی با همکاری نهادها ضابطه‌مند می‌شود

  • 1
  • 2
  • 3

وارستگان در رسانه

  • حلقه مفقوده در انتخاب رشته کنکور سراسری / استعدادیابی، پیش‌نیاز انتخاب رشته

  • علوم پزشکی وارستگان در ششمین خبرنامه معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت

    علوم پزشکی وارستگان در ششمین خبرنامه معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت

  • مصاحبه با سرپرست تیم ورزشی علوم پزشکی وارستگان در اولین المپیاد ورزشهای همگانی

    مصاحبه با سرپرست تیم ورزشی علوم پزشکی وارستگان در اولین المپیاد ورزشهای همگانی

  • 1
  • 2
  • 3

سوالات متداول

  • 1
  • All
  • سامانه
  • سایت
  • شبکه اجتماعی
  • پیش فرض
  • عنوان
بارگذاری بیشتر برای بارگذاری تمام پست ها دکمه شیفت را نگه دارید. تمامی پست ها