FA - EN
اقدامات گروه تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان در راستای بسیج ملی کنترل فشارخون
مراسم پاسداشت مقام روز استاد
کسب رتبه سوم در کنگره بین المللی خدمات آزمایشگاهی توسط خانم حوریه تاجیک دانشجوی فعال وارستگان و با راهنمایی استاد حسین حبیبی هیات علمی این گروه
برگزاری کارگاه تفسیر نتایج آزمایشگاهی مرتبط با وضعیت تغذیه ای توسط گروه علوم تغذیه
مراسم معارفه دانشجویان ورودی بهمن ماه 97
کارگاه یک روزه بیو انفورماتیک و طراحی پرایمر با امتیاز بازآموزی برگزار شد
کسب عنوان نایب قهرمانی توسط دانشجویان وارستگان در فوتبال رومیزی
سومین نشست مدیران و دبیران مفدا منطقه شمال شرق کشور
آزمون پایان ترم تحصیلی
جشن روز دانشجو با حضور دانشجویان، اساتید و مدیران
حضور فعال علوم پزشکی وارستگان در نمایشگاه بین المللی هفته پژوهش
هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت گرامی باد
جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود علوم پزشکی وارستگان برگزار شد
قبولی دانش آموختگان علوم پزشکی وارستگان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های مطرح کشور
بازدید فعالین خیریه دانشجویی تبسم از سرای سالمندان به مناسبت روز سالمند
آزمایشگاه بیوشیمی
کارآموزی دوره بیمارستان دانشجویان تغذیه
حضور دانشجویان کانون تبسم در شیرخوارگاه حضرت علی اصغر (ع)
آزمایشگاه بیوشیمی دانشجویان تغذیه
دانشجویان علوم آزمایشگاهی
جمعی از دانشجویان علوم ازمایشگاهی در کنار استاد خود در روز علوم ازمایشگاهی

معرفی رشته ها مشاهده

 

 تماس با ما مشاهده

اخبار

  • بازدید آقای دکتر محمد جواد خرازی فرد، نماینده تیم پایش و ارزیابی دوره مهارتی

    بازدید آقای دکتر محمد جواد خرازی فرد، نماینده تیم پایش و ارزیابی دوره مهارتی "دستیار کنار دندانپزشک" از مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی وارستگان

  •  کارگاه آموزشی دو روزه

    کارگاه آموزشی دو روزه"تکنیک Real Time PCR" با امتیاز بازآموزی در علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید.

  • پذیرش مقاله عضو هیات علمی علوم پزشکی وارستگان در ژورنال ISI با  IF = 2.1

    پذیرش مقاله عضو هیات علمی علوم پزشکی وارستگان در ژورنال ISI با IF = 2.1

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
آرشیوماهنامه خبری

اطلاعیه

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
آرشیو

گفتگوها

  •  مصاحبه با حوریه تاجیک رتبه برتر کنگره بین المللی کیفیت در خدمات آزمایشگاهی

    مصاحبه با حوریه تاجیک رتبه برتر کنگره بین المللی کیفیت در خدمات آزمایشگاهی

  • مصاحبه با علی اثنی عشری فارغ التحصیل رشته علوم تغذیه

    مصاحبه با علی اثنی عشری فارغ التحصیل رشته علوم تغذیه

  • مصاحبه با آقای آرمین مختاریه فارغ التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی وارستگان

    مصاحبه با آقای آرمین مختاریه فارغ التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی وارستگان

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
آرشیو

رویدادها

علوم پزشکی وارستگان

الف) تاریخچه رشته تغذیه در دنیا:

تا قبل از زمان لاوازیه (پدر علم تغذیه) مردم از منابع طیبعی تغذیه می کردند و بیشتر اطلاعات این دوره متکی به دانشمندان اسلامی است و این دوره به عنوان عصر طبیعی نامیده می شود . در اواخر قرن 18 لاوازیه به روش های شیمیایی کربوهیدرات، پروتئین و چربی را در غذاها شناسایی نمود و از سال 1750 ویتامینC و درمان اسکوربوت با آب لیمو و در سال 50 – 1830 درمان راشیتیسم با کره و روغن حیوانی مورد شناسایی قرار گرفت . سپس سوء تغذیه پروتئین – انرژی (PEM) و ارتباط آن با بیماری ها و مرگ و میر به ویژه در جنگ های جهانی و شرایط قحطی شناخته و نقش ریز مغذی ها در تغذیه انسانی مشخص گردید. از سال 1950 به بعد، با مطالعه سلولی و مولکولی متابولیسم تغذیه و نیاز های تغذیه ای شناسایی شد و همچنین مسائل مرتبط با تغذیه یعنی ایمنی غذا ، صنایع غذایی، برچسب گذاری، مقادیر توصیه شده روزانه (RDA) و استاندارد های غذایی و تغذیه ای مطرح گردید. علاوه بر این، بیولوژی سلولی- مولکولی، نقش عوامل مختلف مربوط به غذا و تغذیه یعنی کشاورزی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و ... گسترش یافت و منجر به ایجاد تخصص های مختلف در رشته تغذیه در مقاطع مختلف گردید . امروزه با فرضیه تنظیم تغذیه جنینی و ارتباط آن با بروز بیماری ها در سال های بعد و نیز رابطه تغذیه با بروز بیماری ها ی مزمن و تحلیل برنده که امروزه بالاترین علت مرگ و میر و ناتوانی های انسانی در دنیا محسوب می شوند، علم تغذیه یکی از اصلی ترین زمینه های بحث و تحقیق به شمار می رود .

ب) تاریخچه رشته تغذیه در ایران :

آموزشگاه عالی تغذیه وابسته به انستیتو خوار و بار تغذیه ایران در سال 1340 شروع به کار نمود و اولین گروه فارغ التحصیلان کارشناس علوم تغذیه در سال 1344 وارد بازار کار شدند. پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی از آن سال تاکنون ادامه داشته است . هدف اوليه از تربيت نيروي كار در اين حوزه كمك به تحقق اهداف انستيتو یعنی گردآوري و ارزيابي اطلاعات در زمينه مصرف غذايي كشور و همكاري در درمان مشكلات تغذيه اي رايج بوده است، اما با تحول در رشته تغذيه، گسترش پژوهش و ضرورت استفاده از تغذيه دانان در برنامه هاي بخش بهداشت و درمان كشور، ضرورت تربيت كارشناس ارشد رشته علوم تغذيه مطرح شد و از سال 1351 آغاز گرديد. با كسب شناخت بيشتر از نقش تغذيه در سبب شناسي و درمان بيماري ها و نيز ضرورت پرداختن به تغذيه در روند توسعه كشورها و از جمله توجه به آن در برنامه هاي توسعه ملي و پيرو پيشنهاد كنگره تغذيه ايران در مورد تاسيس دوره دكتراي تغذيه، ضرورت تربيت پژوهشگران و متخصصان تغذيه در سطوح بالاتر مطرح گرديد و بدین ترتيب، مقطع دكتري تخصصي(Ph.D.) علوم تغذيه از سال 1374 راه اندازي شد

اخبار دانشگاه ها

  • تدوین نقشه راه همکاری ایران و فرانسه در حوزه سلامت

    تدوین نقشه راه همکاری ایران و فرانسه در حوزه سلامت

  • حمایت از طرح های نوآورانه آموزشی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور

    حمایت از طرح های نوآورانه آموزشی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور

  • ساماندهی فعالیت‌های جهادی با همکاری نهادها ضابطه‌مند می‌شود

    ساماندهی فعالیت‌های جهادی با همکاری نهادها ضابطه‌مند می‌شود

  • 1
  • 2
  • 3

وارستگان در رسانه

  • حلقه مفقوده در انتخاب رشته کنکور سراسری / استعدادیابی، پیش‌نیاز انتخاب رشته

  • علوم پزشکی وارستگان در ششمین خبرنامه معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت

    علوم پزشکی وارستگان در ششمین خبرنامه معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت

  • مصاحبه با سرپرست تیم ورزشی علوم پزشکی وارستگان در اولین المپیاد ورزشهای همگانی

    مصاحبه با سرپرست تیم ورزشی علوم پزشکی وارستگان در اولین المپیاد ورزشهای همگانی

  • 1
  • 2
  • 3

سوالات متداول

  • 1
  • All
  • سامانه
  • سایت
  • شبکه اجتماعی
  • پیش فرض
  • عنوان
بارگذاری بیشتر برای بارگذاری تمام پست ها دکمه شیفت را نگه دارید. تمامی پست ها