advanceSearch
اولین کارگاه پژوهشی نیمسال جدید تحصیلی با موضوع "جستجو پیشرفته " با استقبال قابل توجه دانشجویان در علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید.

به گزارش مفدا وارستگان، اولین کارگاه پژوهشی نیمسال جدید تحصیلی با موضوع "آموزش سرچ پیشرفته" در تاریخ 18 مهرماه با تدریس علی طلوع یکی از اعضا هیات علمی گروه علوم آزمایشگاهی وارستگان و با استقبال قابل توجه دانشجویان برگزار شد. مرکز آموزش مهارتی علوم پزشکی وارستگان، با همکاری معاونت پژوهشی این مرکز، در راستای افزایش مهارت های مورد نیاز دانشجویان و با هدف توسعه آموزش های مهارت محور، اقدام به برگزاری اولین کارگاه پژوهشی در محل علوم پزشکی وارستگان نمود. این کارگاه پس از نیاز سنجی اولیه و مشورت با اساتید اعضای هیات علمی و با توجه به نیاز شدید دانشجویان به مهارت های جستجوی تخصصی در زمینه هایی همچون : جستجو مقالات معتبر و مرتبط، آشنایی با تکنیک های جستجو پیشرفته و ... برگزار شد.

لازم به ذکر است برنامه ریزی کارگاه های علمی، پژوهشی و دوره های مهارتی در مرکز آموزش مهارتی علوم پزشکی وارستگان، انجام شد و دانشجویان می توانند از طریق راه های زیر با این مرکز در ارتباط باشند.

راه های ارتباطی به شرح زیر است:

آی دی تلگرام:  @varastegan_stc
کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام:  @varasteganstc