MasterIntranceExam
جلسه توجیهی داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پایه پزشکی با عنوان چشم انداز تحصیلات تکمیلی در گرایش های مختلف علوم آزمایشگاهی در علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید.
به گزارش مفدا وارستگان،در سال های گذشته همواره یکی از دغدغه های علوم پزشکی وارستگان موفقیت دانشجویان این مرکز در آزمون کارشناسی ارشد بوده است، در همین راستا جلسه توجیهی ای، مورخ یکم مهرماه  با حضور دکتر سلیمان پور از متخصصین این امر، در وارستگان برگزار گردید. در این جلسه که با استقبال پرشور دانشجویان همراه شده بود، سلیمان پور پس از شرح بیوگرافی اش،  از تجربه سال های متمادی حضور خود در عرصه کنکور صحبت کرد و مهمترین تغییرات سال های اخیر را در کنکور های کارشناسی ارشد علوم پزشکی خاطر نشان نمود. در ادامه ایشان مختصری به معرفی رشته ها و زیر گروه های رشته های علوم آزمایشگاهی علی الخصوص رشته باکتری شناسی پزشکی پرداخته و به سوالات دانشجویان در این حوزه پاسخ دادند.