visit
دانشجویان گروه فناوری اطلاعات سلامت علوم پزشکی وارستگان با هدف آشنایی با فعالیت های مراکز رشد و دانش بنیان، در روز چهارشنبه مورخ 2 آبان ماه از مرکز رشد فناوری سلامت علوم پزشکی مشهد بازدید کردند.

به گزارش مفدا وارستگان، این بازدید با حضور مدیر گروه، اعضای هیات علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت و استقبال پر شور دانشجویان این رشته برگزار گردید، در ابتدای بازدید، مسئولین این مرکز، ضمن خوش آمدگویی به بازدیدکنندگان، هدف از ایجاد مراکز رشد را توسعه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت دانشجویان نخبه بیان نمود و به دانشجویان نیز توصیه کرد که به دنبال تاسیس شرکت های دانش بنیان باشند. در ادامه توضیحات کاملی در خصوص فعالیت مراکز رشد، برگزاری رویدادهای استارت آپی و کارگاه های آموزشی با رویکرد فناوری و ارائه گزارشی از عملکرد و دستاوردهای این مرکز ارائه گردید و دانشجویان با مراحل ثبت ایده در مراکز رشد فناوری سلامت و مراکز دانش بنیان آشنا شدند.

در قسمت بعدی این بازدید، یکی از مدیران شرکت های دانش بنیان مستقر در این مرکز به ارائه توضیحاتی در خصوص پذیرش ایده،  نحوه و بازخوردهای مثبت همکاری با مرکز رشد فناوری سلامت پرداخت و همچنین در مورد طرح برگزیده خود نیز توضیحاتی بیان نمود در انتها ، دانشجویان با حضور در سالن مرکز رشد فناوری سلامت علوم پزشکی مشهد که شرکت های دانش بنیان در آن مستقر بودند از نوآوری ها و امکانات این مرکز بازدید کرده و با حضور در یکی از این شرکت ها از نزدیک با محصول نوآوری کارآفرینان آشنا شدند.