nutritionWorkshop

به گزارش مفدا وارستگان، دومین کارگاه آموزشی گروه علوم تغذیه در نیمسال تحصیلی جاری با موضوع " فنون و راهکار های دریافت شماره نظام پزشکی و تاسیس مطب " مورخ هفتم آبان ماه با تدریس پریسا زارعی شرق یکی از اعضای هیات علمی گروه علوم تغذیه و با همکاری مرکز آموزش مهارتی علوم پزشکی وارستگان برگزار شد. این کارگاه با هدف آشنایی دانشجویان رشته علوم تغذیه با نحوه دریافت شماره نظام پزشکی، تاسیس مطب، نحوه ثبت نام و سایر اطلاعات مربوطه برگزار شد.

رئوس مطالب ارائه شده در این کارگاه عبارتند  بودند از:

1. مدارک مورد نیاز برای دریافت شماره نظام پزشکی
  2. تعرفه خدمات ثبت نام
  3. شرایط دفتر کار و صدور مجوز تغذیه
  4. مدارک مورد نیاز جهت تاسیس مطب تغذیه
  5. تعرفه صدور پروانه مطب تغذیه
  6. فضای فیزیکی مورد نیاز برای مطب تغذیه
  7. وظایف و حدود اختیارات کارشناسان تغذیه
  8. قوانین و مقررات کلی دفتر مشاوره (مطب)
  9. تعرفه خدمات تشخیص و درمانی 1397
  10. سامانه آموزش مداوم و امتیاز آموزش مداوم برای تمدید پروانه

لازم به ذکر است که شماره نظام تغذیه صرفا به دانش آموختگان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تغذیه تعلق می گیرد. با استناد به نامه شماره  16123/70/100/395 سازمان نظام پزشکی،  فارغ التحصیلان سایر رشته ها، حتی اگر در یکی از مقاطع تحصیلات تکمیلی تغذیه پذیرفته شوند شماره نظام پزشکی به آن ها تعلق نمی گیرد و مجوز تاسیس مطب تغذیه را دریافت نخواهند کرد. صدور مجوز دفترکار برای کارشناسان ارشد علوم تغذیه که مقطع کارشناسی را در دوره های غیر از  علوم تغذیه گذرانده اند منوط به ارائه گواهی دو سال سابقه کار رژیم درمانی در یکی از بیمارستان های آموزشی تابع دانشگاه های علوم پزشکی کشوردر یک نوبت کاری می باشد.
در رابطه با مدارک مورد نیاز جهت دریافت مجوز مذکور، همراه داشتن گواهی موقت و تاییدیه تحصیلی کافی می باشد و آقایان نیازی به ارائه کارت پایان خدمت سربازی را نخواهند داشت. همچنین بابت اخذ  این مجوز و یا تمدید پروانه مطب، نیاز به کسب 125 امتیاز بازآموزی بعد از تاریخ فراغت از تحصیل،از آخرین مقطع تحصیلی می باشد که به این منظور دانش آموختگان علوم تغذیه باید در سایت آموزش مداوم ثبت نام و در دوره های حضوری یا غیرحضوری این مرکز شرکت نمایند.

گفتنی است، در خصوص فضای فیزیکی مورد نیاز، ذکر این نکته ضروری است که حداقل فضای فیزیکی لازم جهت دفتر کار مشاوره تغذیه و رژیم درمانی معادل 30 متر مربع شامل اتاق مشاوره، اتاق انتظار و سرویس بهداشتی مناسب می باشد و حداقل تجهیزات لازم جهت دفتر کار مشاوره تغذیه و رژیم درمانی شامل ترازو، قدسنج، متر، نمودار های لازم، دستگاه فشار سنج، میز و صندلی مناسب و فایل نگهداری پرونده می باشد.