programing
به گزارش مفدا
 وارستگان، کارگاه آموزشی " آشنایی با آینده شغلی زبان برنامه نویسی پایتون" مورخ 23 آبان ماه با تدریس مهندس مهدی نژادی و به همت گروه فناوری اطلاعات سلامت و مرکز آموزش مهارتی وارستگان، با حضور مدیر گروه و اعضاء هیات علمی برگزار شد.
معصومه رستم زاده کارشناس مرکز مهارتی علوم پزشکی وارستگان گفت:  یکی از مشاغل پر درآمد و البته بسیار پر طرفدار در میان دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با فناوری اطلاعات و کامپیوتر و البته سایر رشته ها، برنامه نویسی است. تمام این فراد قبل از ورود به دنیای برنامه نویسی، سوالات زیادی در ذهن خود دارند، سوالاتی مانند اینکه برنامه نویسی را از کجا شروع کنم؟ بهترین زبان برنامه نویسی چه زبانی هست؟ چقدر باید برای یادگیری برنامه نویسی زمان صرف کنم و سوالاتی از این قبیل.
در این راستا  بر آن شدیم تا با هدف آگاهی دادن به دانشجویان رشته فناوری اطلاعات سلامت و پاسخ به سوالات آن ها در این خصوص نسبت به برگزاری کارگاه فوق اقدام نماییم.
در ابتدا مدرس کارگاه، مهدی نژادی، توضیحاتی در ارتباط با پیشرفت های روز افزون در حوزه کامپیوتر و به تبع آن تقاضا برای انواع نرم افزارهای کامپیوتری جدید در صنایع مختلف پرداخت و برضرورت فاکتور های ابتکار و خلاقیت (در جهت برطرف کردن نیاز های کاربران در حوزه های مختلف) و توانایی کار تیمی در این حوزه، تاکید کرد.
ایشان در ادامه مواردی همچون دانش و مهارت مورد نیاز شغل برنامه نویس، وظایف برنامه نویس، تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل برنامه نویسی،  بازار کار، فرصت های شغلی برنامه نویس و مقایسه بین زبان های مختلف برنامه نویسی رابیان کرد و در انتهای جلسه به پاسخگویی سوالات دانشجویان پرداخت.