diabet
به مناسبت روز جهانی دیابت، دانشجویان گروه علوم تغذیه وارستگان، در اتوبوس دیابت راه اندازی شده توسط شهرداری مشهد، استقرار یافتند.
به گزارش مفدا وارستگان، به  مناسبت روز جهانی دیابت، اتوبوس دیابت  با همکاری شهرداری و کلینیک تخصصی دیابت،  در بوستان ملت مشهد مستقر شد و دانشجویان گروه علوم تغذیه وارستگان با استقرار در آن به خدمت رسانی مشغول هستند.
 این اتوبوس با حرکت در  سطح شهر و استقرار در بوستان ها و میادین اصلی آموزش ‌هایی در زمینه دیابت به افراد مختلف جامعه ارائه می ‌دهد.
متخصصین تغذیه مستقر در اتوبوس دیابت به به ارزیابی فاکتورهای سلامت و مشاوره تغذیه می پردازند از جمله مواردی که در شرایط فراهم شده قابل ارزیابی است عبارتند از: ارزیابی قند خون رندم،  فشارخون، قد، وزن ، ارزیابی دور کمر  ونمایه توده بدنی  است.
لازم به ذکر است که کلیه خدمات این اتوبوس به صورت رایگان است و در هفته های آتی در سایر نقاط شهر حضور خواهد یافت. دانشجویان وارستگان تاکنون در بوستان های گلبن، لاله، ملت، بیمارستان هاشمی نژاد همکاری های لازم را داشته و در جهت ارتقای تغذیه در جامعه فعالیت کرده اند.