studentDay

دکتر عبدالرضا وارسته رئیس مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان مشهد، با صدور پیامی 16 آذر، روز دانشجو را به کلیه رهپویان علم و دانش علی الخصوص دانشجویان علوم پزشکی وارستگان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی علوم پزشکی وارستگان "مفدا"، متن پیام بدین شرح است:

"دانشجویان گرامی، فرصتی فراهم شد تا روز دانشجو را خدمت شما بزرگواران تبریک عرض کرده و برای یکایک شما موفقیت و کامیابی را از درگاه ایزد منان آرزو کنم.
در سال جاری روز دانشجو در شرایط زمانی سختی در کشور رخ داده است،  بدون شک بعد از انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 ، شرایط فعلی کشور، یکی از سخت ترین شرایطی هست که در حال گذر از آن هستیم.در ماه های گذشته شرایط به گونه ای رقم خورده  است که موج نا امیدی در میان دانشجویان رو به افزایش است، در مورد علل این نا امیدی بحثی نمی کنم، اما به نکته ای اشاره می کنم،  بسیاری از محققین معتقد هستند که یکی از مهم ترین عواملی که می تواند باعث موفقیت افراد در دنیای آینده چه در موفقیت شغلی چه در جایگاه اجتماعی آن ها شود، نگرش مثبت آن هاست، نه بدان معنی که شرایط زندگی و جامعه ای که در آن زندگی می کنیم ایده آل است و از این رو نگرش مثبتی داریم، خیر. به این معنی که، افرادی که می توانند در سخت ترین شرایط جامعه، تفکر مثبت داشته باشند، می توانند شرایط موجود را به نحو احسن و در راستای پیشرفت و ارتقا خودشان تغییر دهند.

بنابراین از شرایط ایجاد شده در جامعه باید به گونه ای استفاده شود تا بتوانیم در این بحران که امیدواریم به خوبی از آن گذر کنیم، مهارت های خود را تقویت کرده و با نگرشی مثبت بتوانیم هم افزایی و یا خود افزایی داشته باشیم."

با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان، روزتان شگفت و سرخوش باد، امروز و هروز

رییس مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان