mazhabi
جلسه هم‌اندیشی فعالان کانون قرآن وعترت با قائم مقام ریاست علوم پزشکی وارستگان برگزار شد.

به گزارش مفدا وارستگان،  نشست  صمیمانه دانشجویان فعال کانون قرآن و عترت روز یکشنبه مورخ 18 آذر ماه 97 با دکتر مصطفی جهانگیر، قائم مقام مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان برگزار شد.

در ابتدای این نشست، مصطفی جهانگیر ضمن خوش آمدگویی به این فعالین،  هدف اصلی از برگزاری جلسه را هم اندیشی و مشارکت هر چه بهتر دانشجویان جهت برگزاری مراسم و برنامه های مذهبی در مرکز عنوان کرد .

در این نشست اعضای کانون قرآن و عترت ابتدا خود را معرفی کرده و بعد از آشنا شدن قائم مقام مرکز با زمینه فعالیت هریک از آن ها،  دبیر کانون قرآن و عترت و  همچنین اعضای اصلی،  به بیان نظرات و پیشنهادات خود در راستای افزایش مشارکت اعضا و دیگر دانشجویان در این کانون اشاره کردند، تشکلی شدن کانون قرآن و عترت، تقویم مراسمات مذهبی، تقدیر از فعالین و ... از جمله مواردی بود که در این جلسه به آنها اشاره شد.

در پایان جلسه پیشنهادات و درخواست های مطرح شده توسط اعضای کانون جمع بندی و توسط قائم مقام دانشکده پاسخ داده شد.