researchDay
به مناسبت هفته پژوهش دانشجویان علوم پزشکی وارستگان در غرفه ویژه این مرکز در نمایشگاه هفته پژوهش استقرار یافتند.
به گزارش مفدا وارستگان، به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش،همانند سنوات گذشته دانشجویان علوم پزشکی وارستگان اقدام به برگزاری نمایشگاه آثار و دستاوردهای پژوهشی در محل نمایشگاه بین المللی مشهد کردند. این نمایشگاه در روزهای 12 الی 15 آذرماه در محل نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد.
در کنار علوم پزشکی وارستگان، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دیگر خراسان رضوی و همچنین سایر ارگان‌های دولتی در این نمایشگاه حضور داشتند، اما بدلیل ارائه خدمات متنوع و در راستای سلامت که برای یکایک اقشار جامعه کاربردی و جذاب بود فعالیت های این غرفه، با استقبال  چشمگیر مراجعه کنندگان به غرفه همراه بود و  دانشجویان توانستند سطح رضایت مطلوبی را کسب نمایند. به طوریکه حضور اقشار مختلف جامعه از جمله دانش آموزان مدارس، دانشجویان، پژوهشگران و عوام جامعه در غرفه مشهود بود.
از سری خدمات ارائه شده در غرفه می توان به اندازه گیری فشار خون، ارزیابی وضعیت  توده بدنی، مشاوره تغذیه توسط دانشجویان و اساتید گروه علوم تغذیه ، گرفتن تست قندخون، تعیین گروه خونی، کار با حیوان آزمایشگاهی توسط دانشجویان و اساتید علوم آزمایشگاهی،  ارائه واقعیت مجازی ، معرفی لینکاپ و گرفتن سفارش کار از ارگان های مختلف توسط دانشجویان رشته فناوری اطلاعات سلامت و معرفی رشته های آموزشی  این مرکز اشاره نمود