emtehanat
با توجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات دفتر مشاوره ی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان اقدام به برگزاری کارگاه مشاوره ی تحصیلی کرد.

به گزارش مفدا وارستگان، کارگاه مشاوره ی تحصیلی با عنوان «چگونه یک شبه در امتحانات موفق شویم؟» روز دوشنبه مورخ 3 دی ماه 97 و در آخرین هفته های تحصیلی پیش از ایام امتحانات دانشجویی برگزار شد.

در این کارگاه که با تدریس آزاده قائینی رئیس اداره مشاوره برگزار شد، به توضیح نحوه ی صحیح درس خواندن، اصول مطالعه موفق، اشکالات و نباید های یک مطالعه اشتباه پرداخته شد، همچنین در خصوص فواید برنامه ریزی برای درس خواندن  توضیحاتی ارائه شد و در ادامه  مراحل برنامه ریزی  تحصیلی به صورت کامل برای شرکت کنندگان توضیح داده شد.
هدف گذاری قوانین کاربردی در برنامه ریزی درسی،  طراحی  و اجرا،  روش های مطالعه موفق و مقابله با عدم تمرکز از جمله مطالب دیگری بود که در این کارگاه مطرح شد، همچنین به دانشجویان آموزش نوشتن یک برنامه ی پایه به همراه تحلیل آن داده شد.
در پایان این کارگاه دانشجویان سوالاتی نظیر، چگونگی انواع خلاصه نویسی و چگونگی کنترل افکارمزاحم را مطرح کرده و قاینی ضمن پاسخ به سوالات این دانشجویان و ارائه طریق به آن ها، یاد آوری کرد که  برای مشاوره ی بیشتر می توانندبه اساتید مشاور و یا دفترمشاوره در این زمینه  مراجعه کنند.