hitIntrance
برگزاری جلسه مشاوره با اعظم خیردوست رتبه یک کشوری کنکور کارشناسی ارشد رشته انفورماتیک پزشکی در علوم پزشکی وارستگان

اگر هدف نداشته باشید آینده تبدیل به حال، حال به گذشته و گذشته تبدیل به ندامت جاودانه خواهد شد. پس برای خودتان هدف مشخص کنید.
به گزارش مفدای وارستگان، به همت گروه فناوری اطلاعات سلامت علوم پزشکی وارستگان، جلسه مشاوره با اعظم خیردوست رتبه یک کشوری کنکور کارشناسی ارشد رشته انفورماتیک پزشکی سال 97، در روز چهارشنبه 05/10/97 ، با حضور مدیر گروه، اعضای هیات علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت و استقبال پرشور دانشجویان این رشته برگزار گردید.
خیردوست سخنرانی خود را با معرفی خود و نحوه آشنایی با رشته انفورماتیک پزشکی شروع کرد و در ادامه به لزوم داشتن هدف و برنامه ریزی منظم برای موفقیت اشاره نمود.
وی افزود: برنامه ریزی درست و منطقی و از آن مهمتر اینکه تا لحظه آخر به آن پایبند باشید از نکات اساسی موفقیت هست و نباید یک برنامه کلی را هر روز تغییر داد. برنامه مخصوص خودتان را بریزید و به ترتیب وقت و ساعت تعیین شده درس بخوانید. به مرور ساعت مطالعه تان را تا قبل از کنکور افزایش دهید و مطمئن باشید از این استمرار نتیجه می گیرید.
استمرار در درس خواندن برای ایجاد و نهادینه شدن عادت درس خواندن در وجودتان نیز از نکاتی است که باید به آن اشاره کرد.
خیردوست سپس به بیان راهکار های افزایش بازدهی در مطالعه و تجربیات خود در این زمینه و معرفی برخی منابع مهم در کنکور ارشد پرداخت.
در پایان این نشست به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد و جهت ارتباط دانشجویان و کسب بیشتر تجربیات ، ایمیل خیردوست در اختیار دانشجویان قرار گرفت.