کارگاه انتخاب و ثروت
به گزارش مفدا
 وارستگان، کارگاه آموزشی " انتخاب و ثروت " به همت استارتاپ لینکاپ وارستگان،  در روز چهارشنبه 8 اسفند ماه با تدریس سید اسماعیل قشمشم ، با هدف افزایش آگاهی دانشجویان علاقه‌مند و فعال  در حوزه  کسب و کار در دوران دانشجویی، با حضور اعضای هیات علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت و کارشناسان گروه و دانشجویان، در علوم پزشکی وارستگان برگزار شد.
مدرس کارگاه، قشمشم در ابتدا درباره رفع سردرگمی های دوران دانشجویی و در رابطه با چشم انداز های فرد جهت سنجش اهداف صحبت نمود و تعدادی از دانشجویان چشم انداز خود را در سن 40 سالگی بیان نمودند.
در ادامه ، ایشان به بیان فرصت ها و چالش های دوران دانشجویی پرداختند و عدم امید به آینده ، باور های غلط، پرسش ها و سردرگمی ها که میتواند منجر به آشفتگی فرد شود را برخی از چالش هایی یاد کردند که می تواند در مسیر راه یک دانشجو قرار گیرد.
سپس ایشان راه های رسیدن به موفقیت را، خودآگاهی و شناخت فردی، انتخاب مسیر زندگی و هدف گذاری، انتخاب تخصص، سبک مهارت ، تجاری سازی مهارت و تخصص،  شبکه سازی و ارتباط سازی معرفی نمودند.
وی افزود: باید در مسیر ثروت حرکت کرد و از موانع عبور کرد و به عبارتی باید نیمه پر لیوان را دید. ایشان روش های درآمدزایی در دوران دانشجویی را مواردی نظیر: تدریس، کارهای پروژه ای، کار در شرکتها، کسب و کار های اینترنتی ، کارهای تولیدی و فعالیت های تخصصی بیان نمودند.
   در انتهای جلسه فرصتی مهیا شد تا  به سوالات مطرح شده دانشجویان علاقه‌مند در این حوزه پاسخ داده شود.