دانشجویان گرامی
طبق برنامه تنظیمی اداره آموزش، زمان انتخاب واحد نیمسال 972 از تاریخ 1397/11/13 لغایت  1397/11/18می‌­باشد. دانشجویان گرامی کارشناسی شایسته است حداکثر تا تاریخ 1397/11/10 نسبت به واریز مبلغ شهریه ثابت به علاوه مانده بدهی ترم قبل اقدام نموده تا امکان انتخاب واحد اینترنتی میسر گردد. لازم به ذکر است دانشجویان موظف به پرداخت شهریه ثابت بر اساس سال ورود خود هستند.

چگونگی پرداخت شهریه
الف) پرداخت الکترونیکی:
با توجه به فراهم شدن شرایط پرداخت آنلاین نیازی به مراجعه به بانک نیست و داشتن کارت اعتباری عضو شبکه شتاب کافیست. در این نوع پرداخت داشتن رمز دوم کارت + (Cvv2) و تاریخ انقضای کارت لازم می ­باشد. شایسته است دانشجویان گرامی با مراجعه به پرتال دانشجویی مبلغ بدهی قبلی خود به علاوه علی الحساب شهریه را بصورت الکترونیکی پرداخت نمایند تا شرایط انتخاب واحد برایشان فراهم شود.
ب) پرداخت سنتی:
مراجعه به یکی از شعب بانک سپه و واریز وجه ( بدهی + مانده شهریه ترم قبل) به حساب پس انداز به شماره 0715301125002 و اعلام شماره فیش واریزی به امور مالی تا بصورت دستی اجازه انتخاب واحد به دانشجو داده شود در ضمن ذکر شماره دانشجویی در فیش پرداخت الزامی می باشد.
ج)قابل توجه دانشجویان شاهد، مطابق بخشنامه جدید بنیاد شهید، آن دسته از دانشجویانی که در نیمسال971 مشروط شده اند، می بایستی ۱۰۰ درصد شهریه نیمسال 971 را شخصا پرداخت نمایند. و حتما باید شهریه ثابت خود را پرداخت تا امکان انتخاب واحد برایشان فراهم شود، در ضمن ذکر شماره دانشجویی در فیش پرداخت الزامی می باشد.
 توصیه های مهم:
  • در صورت واریز شهریه بصورت نقدی، دانشجو می بایست شماره فیش واریزی به همراه تصویر آن را به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال، تا نسبت به مجاز شدن انتخاب واحد اقدام شود.
  • دانشجویان ارجمند بایستی تا قبل از زمان حذف و اضافه به امور مالی مراجعه و در خصوص پرداخت الباقی شهریه اقدام نماید. در صورت عدم مراجعه چاره ای جز بستن حذف و اضافه نخواهد بود. تاریخ حذف و اضافه 29 و 30بهمن  ماه می باشد.
  • دانشجویانی که به هر دلیل جهت پرداخت الباقی شهریه تا تاریخ 1397/12/10 به امور مالی مراجعه ننمایند، حذف ترم خواهند شد و مشکلات ناشی از آن نیز به عهده دانشجو خواهد بود.
  •   برای تسهیل در امر پرداخت شهریه، درصورت تمایل دانشجویان محترم می­توانند الباقی شهریه خود را طی دو فقره چک به سررسیدهای 1398/02/05 و 1398/03/05 پرداخت نماید. (فقط چک بانکی صیادی قابل قبول است)
  • دانشجویانی که ترم 972 کارآموزی در عرصه دارند باید شهریه ثابت و قسمتی از متغیر را واریز نموده تا امکان انتخاب واحد ایشان فراهم گردد. حداقل مبلغ پرداختی 20.000.000 ریال می باشد.
  • تبصره: دانشجویاتی که ملزم به پرداخت علی الحساب شهریه هستند در صورتی که همزمان واریز شهریه ثابت، شهریه متغیر را طی دو فقره چک به تاریخ های علامی تصفیه نمایند نیازی به پرداخت علی الحساب نیست.
  • دانشجویانی که در ترم گذشته نسبت به پرداخت به موقع شهریه خود اقدام ننموده اند حتماً بایستی نسبت به پرداخت شهریه متغیر خود بصورت نقدی اقدام نمایند در غیر اینصورت انتخاب واحد آنان از نظر امورمالی تایید نمی­ گردد.
  • از دانشجویانی که در ترم گذشته دارای چک برگشتی بودند به هیچ عنوان چک قبول نمی­ گردد و بایستی شهریه متغییر خود را کامل پرداخت نمایند.
  • دانشجویان محترم شاهد که در ترم قبل مشروط شده اند 100% درصد شهریه را بایستی پرداخت نمایند لذا از دانشجویان خواسته می شود قوانین جدید بنیاد شهید را مطالعه نمایند.
  • دانشجویان محترم دو روز پس از واریز شهریه تأییدیه مالی را در پرتال دانشجویی کنترل و درصورت مشاهده هرگونه مغایرت به واحد مالی مراجعه نمایند.
  • توصیه می­گردد دانشجویان محترم  شهریه خود را بصورت الکترونیکی پرداخت و حتی الامکان از مراجعه حضوری به امور مالی خوداری نمایند.
  •  انتخاب واحد برای کلیه دانشجویان اینترنتی است و چون در بعضی از دروس ظرفیت محدود است لذا با توجه به آزادی عمل کلیه گروه­ها برای انتخاب آن دسته از دروس، سعی نمایید در اولین فرصت نسبت به واریز وجه شهریه ثابت اقدام و انتخاب واحد را به انجام برسانید.
  • توصیه می گردد دانشجویان عزیز اطلاعیه های آموزش را در خصوص انتخاب واحد به دقت مطالعه فرمایند.
مدیریت امور مالی