linkup
رویداد لینکاپ با هدف آشنایی با استارت آپ و کارآفرینی ویژه دانشجویان علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید.

رویداد لینکاپ با هدف آشنایی هر یک از گروه های علوم آزمایشگاهی، علوم تغذیه و فناوری اطلاعات سلامت با بحث استارتاپ و کارآفرینی در علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید. در این رویداد اساتید فعال این حوزه به عنوان مهمان و سخنران حضور داشتند.
اساتید و سخنرانان این رویداد به صورت تخصصی برای هریک از رشته های دانشکده عبارت بودند از :
  1.  مهندس عقیقی ( منتور و کوچ کسب و کار)، مهمان رشته فناوری اطلاعات سلامت
  2.  دکتر حبیبی( دکترای هماتولوژی)،  مهمان رشته علوم آزمایشگاهی
  3. ساجده جانداری ( کارشناسی ارشد تغذیه بالینی)،  مهمان رشته علوم تغذیه
در ابتدای این رویداد، مهندس عقیقی در مورد شکل گیری ایده و اهداف ایده، خلق نیاز، پیدا کردن افراد تیم، رقابت کردن با سایرین و شناخت و مطالعه بازار، ضمن بیان نکاتی، تاکید نمودند که برای یافتن افراد یک تیم استارآپی باید اهداف اعضای تیم در نظر گرفته شود تا فعالیت استارت آپی با شکست مواجه نشود.
سپس دکتر حبیبی نیز در مورد فضای استارت آپی ای که رشته علوم آزمایشگاهی دانشجویان می توانند به آن وارد شوند نکاتی را از جمله پیدا کردن مشتری، ثبت ایده و سپس شروع فعالیت، بیان نموده و  همچنین تاکید کردند که بهتر است دانشجویانی که می خواهند به این فضا وارد شوند در رشته تخصصی خود به دنبال تولید ایده باشند.
در بخش بعدی برنامه، جانداری فارغ التحصیل علوم پزشکی وارستگان که ایده کسب و کارایشان در رویداد استارت آپ ویکندز جایگاه 5 ام را در بین 48 تیم شرکت کننده کسب کرد، در مورد فضاهای استارت آپی رشته تغذیه و فیلد هایی که این دانشجویان می توانند به آن وارد شوند نکاتی را بیان نمودند و همچنین تاکید کردند تا قبل از ورود  به فضاهای رقابتی استارت آپی حتما اقدام به مطالعه دقیق جامعه هدف و ... را در اولویت فعالیت های خود قرار دهند.
در پایان دبیر انجمن لینکاپ ، آقای قوانلو توضیحاتی درمورد بازارکار فریلنسری ارائه داده که لازمه آن بالابردن مهارت های هر دانشجو و پیدا کردن کار متناسب با مهارتشان بود. در انتها ایشان در مورد فعالیت های انجمن و اهداف آن و نحوه شبکه سازی وارتباط با کارفرما توضیحاتی ارائه کردند.