Urine
کارگاه تکنیک های آنالیز ادرار در علوم پزشکی وارستگان برگزار شد.
به گزارش مفدا وارستگان،  به همت انجمن علمی گروه علوم آزمایشگاهی، کارگاه  آموزش تئوری و عملی آنالیز ادرار ویژه دانشجویان،  مورخ 23 آبان ماه با تدریس آرمین مختاریه ، عضو هیات علمی این گروه  و با همکاری مرکز آموزش مهارتی وارستگان، در محل آزمایشگاه بیوشیمی برگزار شد.  آنالیز  و تفسیرادرار با توجه به فراوان بودن نمونه و متدولوژی آسانش برای آزمایش،  هنوز یکی از ساده‌ترین روش‌های آزمایشگاهی در طب بالینی است و با توجه به ضرورت آموزش این آزمایش برای دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی، انجمن علمی گروه علوم آزمایشگاهی بر آن شد تابا هدف توانمند سازی و بالا بردن مهارت حرفه ای دانشجویان در انجام این آزمایش، نسبت به برگزاری کارگاه فوق اقدام نماید.

مدرس کارگاه در ابتدا به شرح عملکرد و فعالیت کلیه ها، ترکیبات داخل ادرار، نحوه نمونه گیری برای تست UA و مراحل انجام تست در بخش های ماکروسکوپی و میکروسکوپی پرداخت و مواردی را  پیرامون رنگ، بو، شفافیت و نوار ادراری در بخش ماکروسکوپی و عدم وجود سلول های RBC , WBC, EPcell و وجود کریستال های مختلف در بخش میکروسکوپی، تشریح کرد.

گفتنی است در ادامه کارگاه فرصتی در اختیار دانشجویان قرار گرفت، تا به صورت عملی با نظارت مدرس، تمام موارد مطرح شده را به صورت عملی آزمایش کنند.