hamfekr
رویداد هفتگی همفکر که هدف آن گفتگوی سازنده و آشنایی بیشتر کارآفرینان، برنامه‌نویسان، طراحان و سرمایه‌گذاران است این هفته به میزبانی انجمن لینکاپ و گروه فناوری اطلاعات سلامت وارستگان برگزار شد.
مرکز علوم پزشکی وارستگان، چهارشنبه  مورخ 30 آبان ماه  میزبان رویداد کارآفرینی همفکر بود که با حضور حدود 70 نفر از فعالان و متخصصان حوزه های مختلف و همچنین ریاست مرکز و اساتید و دانشجویان، برگزار شد.
رویداد همفکر فرصتی برای کارآفرینان، برنامه‌ نویسان، طراحان و سرمایه ‌گذاران است که به شبکه ‌سازی،‌ تبادل نظر و یادگیری از یکدیگر بپردازند. این رویداد، فضای کاملا دوستانه و خودمانی است و باعث ایجاد ارتباط میان تخصص های گوناگون می شود. برای بسیاری از صاحبان کسب و کار که به دنبال تخصص های مرتبط با حوزه فعالیتشان هستند، همفکر می تواند بهترین گزینه باشد. همفکر باعث افزایش شبکه تیمی و پیدا کردن افراد مرتبط با تخصص و علائق مورد نیاز می شود.

در ابتدای این رویداد، امیرمحمد قوانلو، دبیر انجمن کاریابی و کارآفرینی لینکاپ، به توضیحاتی در خصوص اهداف و فعالیتهای  صورت گرفته شده توسط انجمن پرداخت تا شرکت کنندگان با حوزه فعالیت دانشجویان در انجمن لینکاپ آشنا شوند. همچنین بیان نمود که این انجمن شامل تیم های بارش افکار، بازاریابی، تولید محتوا و گرافیک، ارتباط با رشته ها و شبکه های اجتماعی می باشد. وی در ادامه به چند مورد از استارتاپ های حوزه پزشکی که از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین بهره می برند اشاره نمود که میتوان برای درمان بیماری های جدید، توسعه دارو و همچنین خودمراقبتی بیمار نقش به سزایی داشته باشد.

در ادامه الیاس خسروی یکی از پایه گذاران رویداد همفکر مشهد به بیان توضیحاتی در خصوص همفکر پرداخت تا شرکت کنندگان آشنایی بیشتر با فرآیند کاری این رویداد پیدا کنند.

خسروی بیان نمود: هر هفته در این رویداد که به میزبانی یک شرکت حامی برگزار می‌شود، ده‌ها نفر از کارآفرینان، برنامه نویسان و سرمایه‌گذاران گردهم می‌آیند تا در مورد موضوعات مورد علاقه مشترک به بحث و تبادل نظر بپردازند. در این رویداد برنامه خاصی برای سخنرانی و آموزش مد نظر نیست و صرفا حضار در یک محیط ساده و دوستانه به اشتراک گذاری تجربیات خود می‌پردازند و تلاش می‌کنند تا برای راه‌اندازی ایده‌های خود تیم‌سازی کنند. وی از مزیت‌های رویداد همفکر را ، شکل‌گیری ارتباطات قوی و مهم عنوان کرد. این ارتباطات ممکن است در آینده سرنوشت کاری فرد را تغییر دهد کما اینکه تا به ‌حال نیز منجر به اشتغال شده است.
 سپس تمامی افراد شرکت کننده خود را در 30 ثانیه معرفی کرده و زمینه های کاری و تجارب خود را بیان نمودند و به بحث و تبادل نظر در مورد ایده های کارآفرینی و سایر مسائل و چالش های این حوزه پرداخته شد و حضار برای سوال و کسب تجربه یا آشنایی، فرصت ها را شناسایی کردند. لازم به ذکر است رویداد همفکر هرهفته چهارشنبه ها بصورت رايگان در يكي استارتاپ ها يا شركت هاي علاقمند يا سازمانهاي حامي كارآفريني برگزار می شود و شرکت در این رویداد برای تمامی علاقه مندان، آزاد و رایگان است