studentDay97
جشن روز دانشجوبا حضور پر شور دانشجویان، اساتید و مسئولین علوم پزشکی وارستگان برگزار شد.

به گزارش مفدا وارستگان، جشن روز دانشجو مورخ 19 آبان ماه 1397 در سالن مصلی نژاد واقع در بلوار هنرستان مشهد برگزار شد.

در ابتدای جشن، بعد از پخش قرآن و سرود ملی، مجری برنامه امیر جوادی ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان، اساتید و مسئولین، روز دانشجو را به کلیه دانشجویان علی الخصوص دانشجویان حاضر در جشن تبریک گفت و در برنامه ای با پخش موزیک  و تصاویری یاد دانشجوی از دست رفته وارستگان، محمد پهلوانی عزیز را گرامی داشت. در بخش بعدی برنامه صداگذاری دانشجویان بر روی انیمیشن دانشگاه هیولاها پخش شد که این صدا گذاری به صوت زنده و متناسب با حال و هوای وارستگان، تنظیم شده بود.

کانون فیلم و تئاتر وارستگان نیز در این جشن، تئاتری را با عنوان "پزشک نازنین"و با مضمون " به دردهای هم نخندیم و برای رسیدن به آنچه که می خواهیم تلاش کنیم" تدارک دیده بودند  و در این برنامه حاضرین را بر سر شوق آوردند.

در ادامه برنامه موسیقی ای کر توسط گروه موسیقی وارستگان برگزار شد و بعد از برگزاری مسابقه لب آهنگ از دکتر وارسته ریاست علوم پزشکی وارستگان دعوت شد تا سخنرانی خود را ایراد کنند، در این سخنرانی ایشان ضمن تبریک مجدد این روز، دانشجویان را به فراگیری هرچه بیش تر مهارت ها فراخوانده و یادگیری 6 مهارت مهم را به دانشجویان توصیه کردند از جمله : نگرش مثبت، مهارت ارتباطات، مهارت کار تیمی،انعطاف پذیری، حل مسئله،اشتیاق به یادگیری

پس از سخنرانی ایشان، برنامه با اجرای زنده موسیقی کر و پخش کلیپ دابسمش ادامه پیدا کرد و در انتها با تقدیر از تیم اجرای جشن به پایان رسید