با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان رشته علوم تغذیه با محصولات غذایی سالم و روند تولید آنها ، بازدید از کارخانه گندم دشت مشهد (نان مزرعه) در ادامه مجموعه بازدیدهای کارخانجات صنعت غذا در راستای برگزاری درس "کاراموزی در عرصه صنایع غذایی" امروز دوشنبه 22/3/96 انجام شد. بازدید از موزه نان، خط تولید انواع محصولات کارخانه (نان های مسطح، حجیم، شیرینی، کیک و...) و آزمایشگاه های کنترل کیفیت محصول از دستاوردهای این برنامه بود. در ادامه پیشنهادات ارزشمندی مبنی بر غنی سازی محصولات و تولید فرآورده های خاص جهت مصرف بیماران مبتلا به دیابت و سلیاک از سوی دانشجویان علوم تغذیه ارائه شد.

امید است این نظیر اقدامات گامی به سوی تعامل هرچه بیشتر صنایع غذایی و حوزه سلامت باشد تا ضمن رضایت مندی مصرف کنندگان زمینه ساز تأمین سلامت آنها نیز شود.