دانشجو

عضو هیات علمی

هیات علمی گروه کنترل کیفی

سمت:

عضو هیئت علمی

بیوگرافی

اینجانب  فعالیت خود را به عنوان عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی در علوم پزشکی وارستگان را از مهر سال 1400 آغاز کرده ام.

تحصیلات دانشگاهی اینجانب در دوره های کاردانی و کارشناسی در رشته بهداشت محیط، کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی و دکتری تخصصی را در رشته علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی بوده است.

دروسی که در علوم پزشکی وارستگان به عهده اینجانب می‎باشد، شامل: بهداشت و مسمومیت های غذایی و اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی از درس های گروه تغذیه و همچنین ریاضیات به میزان یک واحد درسی از گروه علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی می‌باشد.

علایق آموزشی و پژوهشی من بیشتر در زمینه میکروبیولوژی موادغذایی، مسمومیت های غذایی، بسته بندی بیوپلیمری مواد غذایی، غذاهای فراسودمند و پروبیوتیک ها می باشد.

تلاش من در زمینه تحقق اهداف عالی آموزشی و پژوهشی علوم پزشکی وارستگان و با تاکید بر استفاده از جدیدترین آموزه‎های رشته تخصصی خود جهت تسلط علمی، به روز نگاه داشتن اطلاعات آموزشی و انتقال هر چه کامل‎تر آن به دانشجویان عزیز می‌باشد. همچنین طبق آنچه همیشه مورد تاکید مدیران محترم بوده است، تشویق و آموزش دانشجویان جهت کسب مهارت های شغلی، فردی و ارتباطی برای کسب مناسب ترین موقعیت های شغلی پس از فارغ‌التحصیلی همواره مد نظر ماست.

پیشینه تحصیلات دانشگاهی

مقطع: دکتری تخصصی (PhD) رشته تحصیلی: علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی دانشگاه: دانشگاه علوم پزشکی تبریز

مقطع: کارشناسی ارشد رشته تحصیلی: بهداشت و ایمنی موادغذایی دانشگاه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مقطع: کارشناسی رشته تحصیلی: بهداشت محیط دانشگاه: دانشگاه علوم پزشکی گناباد

علایق پژوهشی

  1. میکروبیولوژی مواد غذایی (باکتری شناسی – ویروس شناسی- قارچ شناسی)
  2. مواد غذایی فراسودمند
  3. پروبیوتیک‎ها و نقش آن در سلامت
  4. مسمومیت‎های مواد غذایی
  5. کنترل کیفیت مواد غذایی

دوره‌ کارشناسی

1.       ریاضیات (برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی) علوم پزشکی وارستگان 1 نیمسال (1400 تاکنون)

2.       بهداشت و مسمومیت های غذایی (برای دانشجویان علوم تغذیه) علوم پزشکی وارستگان 2 نیمسال (1400 – تاکنون)

3.       اثر فرایند بر ارزش مواد غذایی (برای دانشجویان علوم تغذیه) علوم پزشکی وارستگان 2 نیمسال (1400 – تاکنون)

4.       میکروبیولوژی موادغذایی (برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی) دانشگاه علوم پزشکی تبریز (1399 – تاکنون)

5.       میکروبیولوژی صنعتی (برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی) دانشگاه علوم پزشکی تبریز (1398 – تاکنون)

6.       بهداشت و مسمومیت های غذایی (برای دانشجویان علوم تغذیه) دانشگاه علوم پزشکی تبریز   1 نیمسال (1400 – تاکنون)

کتاب‌ها

  1. محمدرضا رستمی، محمود علیزاده ثانی، میلاد توسلی، اعظم احمدی، پریسا احمدی، عاطفه سادات نوابی، زیر نظر دکتر غلامرضا جاهد خانیکی. ترکیبات فنولیک در مواد غذایی، انتشارات مرز دانش، 1400
  2. پریسا احمدی، اعظم احمدی، مصطفی محمدرضا رستمی، محمود علیزاده ثانی، میلاد توسلی، هادی اقبالجو، زیر نظر دکتر غلامرضا جاهد خانیکی. پلی فنول ها: ویژگی ها و آنالیز آن ها. انتشارات مرز دانش، 1400
  3. علی احسانی، میلاد توسلی، حسین آهنگری، رضا عابدی، سعید موسی زاده، مهسا مهین کاظمی. اصول آزمایشگاه میکروبیولوژی پیشرفته مواد غذایی. انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1401

مقالات مجلات

  1. Nano-enabled plant-based colloidal delivery systems for bioactive agents in foods: Design, formulation, and application

MA Sani, M Tavassoli, M Azizi-Lalabadi, K Mohammadi, DJ McClements, Advances in Colloid and Interface Science, 102709

  1. Smart Biopolymer-Based Nanocomposite Materials Containing pH-Sensing Colorimetric Indicators for Food Freshness Monitoring

M Tavassoli, M Alizadeh Sani, A Khezerlou, A Ehsani, G Jahed-Khaniki, … Molecules 27 (10), 3168

  1. Design of nanocomposite packaging based on gelatin biopolymer containing titanium dioxide nanoparticles and saffron extract for use in food packaging

S Azimi-salim, M Azizi Lalabadi, M Tavassoli, M Alizadeh-Sani, Journal of food science and technology (Iran) 18 (121), 25-37

  1. Probiotic bacteria from 10 different traditional Iranian cheeses: Isolation, characterization, and investigation of probiotic potential

A Afshari, M Hashemi, M Tavassoli, V Eraghi, SMA Noori. Food Science & Nutrition

  1. Development of green halochromic smart and active packaging materials: TiO2 nanoparticle-and anthocyanin-loaded gelatin/κ-carrageenan films

MA Sani, M Tavassoli, SA Salim, M Azizi-lalabadi, DJ McClements, Food Hydrocolloids 124, 107324

  1. Application of nanotechnology to improve the performance of biodegradable biopolymer-based packaging materials

A Khezerlou, M Tavassoli, M Alizadeh Sani, K Mohammadi, A Ehsani. Polymers 13 (24), 4399

  1. Multifunctional nanocomposite active packaging materials: Immobilization of quercetin, lactoferrin, and chitosan nanofiber particles in gelatin films

M Tavassoli, MA Sani, A Khezerlou, A Ehsani, DJ McClements. Food Hydrocolloids 118, 106747

  1. Recent advances in the development of smart and active biodegradable packaging materials

MA Sani, M Azizi-Lalabadi, M Tavassoli, K Mohammadi, DJ McClements. Nanomaterials 11 (5), 1331

  1. Carbohydrate-based films containing pH-sensitive red barberry anthocyanins: Application as biodegradable smart food packaging materials

MA Sani, M Tavassoli, H Hamishehkar, DJ McClements. Carbohydrate Polymers 255, 117488

  1. Multifunctional halochromic packaging materials: Saffron petal anthocyanin loaded-chitosan nanofiber/methyl cellulose matrices

M Alizadeh-Sani, M Tavassoli, DJ McClements, H Hamishehkar. Food hydrocolloids 111, 106237

  1. Prevalence, Biotyping, and Antimicrobial Resistance of Yersinia enterocolitica Isolated from Traditional Iranian Cheeses-Evaluation of Yersinia enterocolitica in Traditional …

M TAVASSOLI, A JAMSHIDI, G RANJBAR, MR TORBATI, … City 1 (1B), 5

  1. pH-responsive color indicator films based on methylcellulose/chitosan nanofiber and barberry anthocyanins for real-time monitoring of meat freshness

M Alizadeh-Sani, M Tavassoli, E Mohammadian, A Ehsani, GJ Khaniki. International Journal of Biological Macromolecules 166, 741-750

  1. Virulence Characteristics of Yersinia enterocolitica Isolated from Dairy Products in the Northeast of Iran

M Tavassoli, A Jamshidi, F Movafagh, A Afshari. Journal of Human, Environment and Health Promotion 5 (2), 72-78

  1. Assessment of Microbial and Chemical Quality of a Ready to Eat Food, Olivier Salad, in Mashhad City

A Afshari, M Tavassoli, M Ram, G Ranjbar. Journal of Nutrition, Fasting and Health 7 (4 (Spe), 175-181

  1. Toxicological profile of Amanita virosa–A narrative review

M Tavassoli, A Afshari, AL Arsene, B Mégarbane, J Dumanov. Toxicology reports 6, 143-150

  1. Antimicrobial resistance of yersinia enterocolitica in different foods. A review

M Tavassoli, A Afshari, D Drăgănescu, AL Arsene, TI Burykina, R Rezaee. Farmacia 66 (3), 399-407

 

 

مقالات کنفرانس‌ها  (پوستر)

  1. اولين همايش بين المللي فرآورده هاي حلال. به عنوان نویسنده اول (موضوع: ژلاتين در فرآورده هاي حلال و تشخيص به روش PCR).
  2. اولين همايش بين المللي فرآورده هاي حلال. به عنوان نویسنده اول (موضوع: importance of halal tourism of food product in islamic countries).
  3. نخستين کنگره بين المللي تغذيه: از تحقيقات علوم پايه تا مداخلات باليني. به عنوان نویسنده دوم (موضوع: Prevalence of Listeria monocytogenes in raw milk and dairy products of Iran)
  4. نخستين کنگره بين المللي تغذيه: از تحقيقات علوم پايه تا مداخلات باليني. به عنوان نویسنده اول (موضوع: yersinia enterocolitica and campylobacter jejuni: antimicrobial resistance evaluation as important causes zeonose)
  5. بيست و هشتمين کنگره ملی علوم و صنايع غذايي. به عنوان نویسنده دوم (موضوع: مروري بر کاربرد چارچوبهاي آلي- فلزي در موادغذايي)
  6. بيست و هشتمين کنگره ملی علوم و صنايع غذايي. به عنوان نویسنده اول (موضوع: پيشرفت هاي اخير در توسعه نانومواد طبيعي بر پايه گياهي با خواص ضد ميکروبي در بسته بندي هوشمند موادغذايي)

 

مقالات کنفرانس‌ها  (سخنرانی)

  1. پنجمين همايش بين المللي مطالعات ميان رشته اي در صنايع غذايي و علوم تغذيه ايران. به عنوان نویسنده سوم (موضوع: شناسايي و آناليز مايکوتوکسين ها در مواد غذايي با استفاده از نانوسنسورهاي لومينسانس)
  2. هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید برنامه توسعه ملل. به عنوان نویسنده اول: (موضوع: حسگرهای مبتنی بر چارچوب آلی-فلزی برای تشخیص سموم و پاتوژن های مواد غذایی)
  3. دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی. به عنوان نویسنده اول (موضوع: کاربرد آپتاسنسورهای چندگانه در شناسایی آلاینده های موادغذایی)
  4. دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی. به عنوان نویسنده مسئول (موضوع: سنتز چاچوب آلی-فلزی و کاربردهای آن در بسته بندی موادغذایی)

پایان‌نامه‌ها

  1. میلاد توسلی. (1400). امکان سنجی طراحی بیوسنسور مبتنی بر آپتامر به روش فلورسانس جهت شناسایی سریع و شمارش یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت قرمز. پایان‌نامه دکتری تخصصی
  2. میلاد توسلی. (1396). شناسایی و مقایسه ژن هاي حدت بیماریزاي یرسینیا انتروکولیتیکا جداشده از شیر خام و پنیرهاي محلی شمال شرق ایران. پایان‌نامه کارشناسی ارشد

    پروژه‌ها

    طرح‌های پژوهشی

    1. بررسی تازگی ماهی قزل آلا با استفاده از فیلم‌های شناساگر رنگ بر پایه کیتوزان حاوی آنتوسیانین عصاره چای ترش– دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1401)
    2. بررسی اثرات بسته بندی بیوپلیمری برپایه پروتئین آب پنیر و نانوالیاف کیتین ترکیب شده با عصاره شقایق قرمز (red poppy) بر ویژگی‌های ماندگاری گوشت قرمز خام– دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1401)
    3. بهبود عملکرد بیوپلیمر برپایه ژلاتین/ کاپاکاراگینان و لاکتوفرین بارگزاری شده در سامانه MOF برای بسته بندی مواد غذایی. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1401)
    4. بررسی فیلم‌های بسته‌بندی فعال و هوشمند مواد غذایی با تثبیت آنتوسیانین‌های رنگدانه سماق (Sumac) در نانوالیاف کیتوزان و ماتریس‌ پکتین. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1401)
    5. شناسایی و اندازه گیری تتراسایکلین در گوشت و تخم مرغ با استفاده از نانوسنسور فلورسانس بر پایه چارچوب‌ آلی-فلزی. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1401)
    6. امکان سنجی تولید فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کیتوزان/کاراگینان حاوی نانوذرات کوئرستین و نانوامولسیون اسانس هل و بررسی کاربرد آن به عنوان بسته بندی مواد غذایی. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1400)
    7. کپسولاسیون دوگانه لاکتوباسیلوس کازئی در حامل های مبتنی بر آلژینات-کربوکسی متیل سلولز و پروتئین آب پنیر و بررسی اثر ضد میکروبی آن بر لیستریا منوسایتوجنز و اشرشیا کلی. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1400)
    8. طراحی بسته بندی بیوکامپوزیت هوشمند رنگ سنجی بر پایه پلیمرهای ژلاتین و کیتوزان حاوی عصاره های زرشک و زعفران. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1400)
    9. طراحی نانوسنسور هیبریدی اپتیکال بر پایه مواد کربنی برای شناسایی سریع و اختصاصی گلیفوزات در نمونه های غذایی. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1399)
    10. طراحی اندیکاتورهای هوشمند حساس به pH بر پایه رنگدانه های طبیعی به منظور کاربرد در کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی . دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1399)
    11. طراحی بیوپلیمر هیبریدی نانوفیبرکیتین/متیل سلولز تقویت شده با عصاره زرشک و کاربرد آن به عنوان بسته بندی فعال. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1399)
    12. طراحی و بررسی ویژگی های ضد میکروبی نانوکامپوزیت هیبریدی برپایه متیل سلولز/ ایزوله پروتئین سویا/ صمغ فارسی حاوی ذرات نقره. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1399)
    13. امکان سنجی سنتز نانوکامپوزیت سلولز تقویت شده با نانوفیبرکیتوزان حاوی رنگدانه زعفران. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1399)
    14. شناسایی و مقایسه ژن هاي حدت بیماریزاي یرسینیا انتروکولیتیکا جداشده از شیر خام و پنیرهاي محلی شمال شرق ایران. دانشگاه علوم پزشکی مشهد- (1397)
    15. جداسازي و بررسی توانایی پروبیوتیکی سویه هاي لاکتوباسیلوس جداشده از پنیرهاي سنتی ایران- دانشگاه علوم پزشکی مشهد- (1397)
    16. شناسایی پروتئین هاي آلرژي زاي انگل آنیزاکیس در ماهی. دانشگاه علوم پزشکی مشهد- (1397)

     

    راهنمایی پایان‌نامه‌ها و پروژه‌های دانشجویان

    1. کپسولاسیون دوگانه لاکتوباسیلوس کازئی در حامل های مبتنی بر آلژینات-کربوکسی متیل سلولز و پروتئین آب پنیر و بررسی اثر ضد میکروبی آن بر لیستریا منوسایتوجنز و اشرشیا کلی. دانشگاه علوم پزشکی تبریز- مهدیه دولتشاهی (کارشناسی ارشد)– (1400)

فعالیت‌های حرفه‌ای

داوری مقالات در مجلات و همایش‌ها

  1. داوری مقالات مجله Food chemistry (Impact Factor: 9.231)– (4 مقاله)
  2. داوری مقالات مجله Food research international (Impact Factor: 7.425)– (3 مقاله)
  3. داوری مقالات مجله International Journal of Biological Macromolecules (Impact Factor: 8.025)– (1 مقاله)
  4. داوری مقالات مجله Journal of Nutrition,Fasting and Health (ISC)– (1 مقاله)
  5. داوری پروپوزال- دانشگاه علوم پزشکی تبریز – (1 پروپوزال)

عضویت در شوراها و کمیته‌ها

  1. عضو کمیته تحقیقات دانشکده تغذیه و علوم غذایی – دانشگاه علوم پزشکی تبریز – (فروردین 1401- تاکنون)

جوایز و افتخارات

  1. پژوهشگر برجسته کشوری بند کاف در سال 1400
  2. عضو استعداد های درخشان از سال 1400 تا کنون
  3. ثبت اختراع (اندیکاتور هوشمند بر پایه رنگدانه زرشک برای کنترل فساد محصولات غذایی در سال 1399)
  4. رتبه اول از نظر معدل در بین دانشجویان کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی موادغذایی – دانشگاه علوم پزشکی مشهد –معدل: 19.36 – (1398)

 

یادگیری و آموزش‌های حرفه ای

شرکت در دوره‌های آموزشی بلندمدت

  1. کارگاه اخلاق در نشر و پژوهش – دانشگاه علوم پزشکی تبریز – (دو روز به مدت 8 ساعت، 1398)
  2. کارگاه مطالعات آزمایشگاهی – دانشگاه علوم پزشکی تبریز – (یک روز به مدت 8 ساعت، 1399)

 

شرکت در کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت

  1. مقاله نویسی – دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (2 ساعت، 1399)
  2. روش تحقیق و پژوهش – دانشگاه علوم پزشکی تبریز – (4 ساعت، 1399)
  3. کارگاه سیستماتیک و متاآنالیز دانشگاه علوم پزشکی اهواز (4ساعت 1399)
  4. جستجوی پیشرفته در سامانه منبع یاب وزارت بهداشت- وزارت بهداشت و درمان (5 ساعت 1400)
  5. کارگاه آمار و SPSS‌ – دانشگاه علوم پزشکی تبریز (4 ساعت 1400)
  6. کارگاه دیزاین اکسپرت – دانشگاه علوم پزشکی اردبیل- (6 ساعت 1400)
  7. کارگاه نرم افزار پریزم – دانشگاه علوم پزشکی تبریز (5 ساعت 1400)
  8. کارگاه خط آماده سازی خط تولید یک محصول غذایی- دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ( دو روز 8 ساعت)
  9. کارگاه کار با دستگاه الکتروریسی – دانشگاه علوم پزشکی تبریز (4 ساعت 1400)