اولین جلسه حضوری شورای صنفی برگزار شد

چهارشنبه 18 فروردین اولین جلسه حضوری شورای صنفی علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی وارستگان، اولین جلسه حضوری اعضای شورای صنفی دانشجویان وارستگان برگزار گردید. پیش از این جلسات شورای صنفی بصورت آنلاین برگزار شده بود. در این جلسه با بررسی مشکلات دانشگاه سه کمیته امور مالی، امور دانشجویی و امور آموزشی ایجاد گردید.
جناب آقای آریا مودودی به عنوان دبیر کیته امور آموزشی، سرکارخانم کتان باف به عنوان دبیر کمیته امور مالی و خانم‌ها حیدری و معاضدی به عنوان دبیران کمیته امور دانشجویی انتخاب شدند.
در کنار انتخاب دبیران کمیته‌ها، جناب آقای بهزاد محمدزاده به عنوان دبیر شورای صنفی و جناب آقای پیمان حلیمی به عنوان رئیس شورای صنفی انتخاب شد.
در این جلسه مقرر شد یک آی‌دی تلگرام به عنوان راه ارتباطی مستقیم شورای صنفی با دانشجویان ساخته شود. دانشجویان برای برقرای ارتباط با شورای صنفی و در میان گذاشتن مشکلات و خواسته های خود میتوانند مستقیما از طریق این آیدی در تلگرام  با شورای صنفی در ارتباط باشند @shorasenfi_varastegan
اولین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی وارستگان 23 اسفند با مشارکت بالای دانشجویان برگزار گردید و طی آن  از میان 10 کاندید، 5 عضو اصلی و 2 نفر علی البدل انتخاب شدند.