درباره علوم پزشکی وارستگان

تاریخچه

مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان در بهمن ماه 1384 پس از تشکیل هسته فکری اولیه و استفاده از نظرات نخبگان عرصه تعلیم و تربیت به بررسی دقیق و کارشناسی وضعیت آموزش عالی در کشور به ویژه موسسات آموزش عالی غیر دولتی پرداخت.

وارستگان به جهت استفاده از ظرفیت‌های آموزش عالی اشباع نشده بخش دولتی و خصوصی و تسهیل دسترسی برابر فرصت‌های آموزشی در شهریور ماه 1385 با معرفی هیات موسس با اهداف و چشم انداز مبتنی بر تغییر و تحول که متعاقبا به آن اشاره خواهد شد، درخواست اولیه را به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تقدیم نمود.

با پیگیری‏‌ها و طی نمودن مراحل اداری و پروسه مربوطه با مساعدت معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آذر‌ماه 1387 موفق به دریافت موافقت اصولی اولیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان گردید.

در خرداد ماه سال 1389، پس از ارزیابی بورد‌های تخصصی وزارت محترم بهداشت و ارسال تاییدیه مبنی بر امکان جذب دانشجو، به استناد دویست و نهمین جلسه‌ی شورای گسترش، مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان بعنوان اولین مرکز آموزش عالی غیردولتی در حوزه ی علوم پزشکی پذیرفته شد

از مهر ماه سال 1390 در رشته‌های علوم آزمایشگاهی و علوم تغذیه درمقطع کارشناسی و همچنین در رشته‌ی گفتار درمانی در مقطع کارشناسی ارشد نسبت به پذیرش دانشجو اقدام نمود.
در تیرماه سال 1395 مجددا موفق به اخذ مجوز راهندازی رشته فناوری اطلاعات سلامت گردید و اولین ورودی دانشجویان خود را در مهرماه همان سال پذیرش نمود.

موسسین وارستگان با انگیزه ای کاملاً متفاوت برای راه‌اندازی اولین مرکز آموزش عالی علوم پزشکی غیر دولتی اقدام نموده‌اند، با توجه به نیت موسسین، انگیزه‌های مادی در این پروژه کاملاً رنگ باخته است و هدف بجا گذاشتن اثری ماندگار در جامعه دانشگاهی است به نحوی که ارایه الگویی متمایز در آموزش عالی علوم پزشکی از اهداف اصلی موسسین است.

در طول چند سالی که از تاسیس وارستگان می‌گذرد برای دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان موسسه مسجل شده است که هدفی ورای مسائل مادی برای موسسین مدنظر بوده و تاکنون همه دریافتی از شهریه دانشجویان در راستای امور آموزشی، دانشجویی، فرهنگی و تجهیزات مرکز هزینه گردیده است.

همچنین سرمایه گذاری‌های زیربنایی و احداث ساختمان های مرکز کاملا از محل سرمایه شخصی اعضای هیات موسس پرداخت شده است.

به امید آنکه روزی وارستگان یکی از برترین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شود.

علوم پزشکی وارستگان

چشم انداز و اهداف

بیانیه چشم‌انداز

دانشکده علوم پزشکی وارستگان در افق چشم‌انداز 7 ساله (1393-1400)؛ با برخورداری از سازمان اثربخش، سرمایه‌های انسانی شایسته و فناوری پیشرفته در تربیت دانشجویان اخلاق‌ محور، دانش مدار و با مهارت در بین دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ممتاز است.

بیانیه ماموریت

در دانشکده علوم پزشکی وارستگان به آموزش با کیفیت به دانشجویان در حوزه علوم پزشکی می‌پردازیم. در نوآوری، تفکر دانش‌بنیان و آینده‌نگری و بهره‌مندی از فناوری اطلاعات و تکنولوژی‌های نوین آموزشی پیشگام هستیم.

با ایجاد فضای علمی و فرهنگی با نشاط و بالا بردن کیفیت زندگی دانشگاهی، دانشجویان را در جهت تعالی اخلاقی، علمی، مهارتی، فردی و اجتماعی یاری می دهیم. در برنامه ها و فعالیت‌های خود، رعایت قوانین، اخلاق حرفه ای و کسب مقبولیت اجتماعی را سرلوحه کار خود قرار می دهیم.
در جذب و نگهداشت اساتید و کارکنان متخصص، متفکر، نوآور، مسئولیت پذیر و دارای انگیزه کافی می‌کوشیم.

اهداف کلان

1. پرورش دانشجویان اخلاق محور