جشن روز دانشجو

معاونت فرهنگی دانشجویی علوم پزشکی وارستگان سه‌شنبه 16 آذر ماه 1400 به مناسبت روز دانشجو، جشن و مسابقه در محوطه دانشگاه برگزار کرد تا با وجود شرایط کرونایی، دانشجویان باز هم بتوانند لحظات خوش در کنار یکدیگر سپری کنند.

سه‌شنبه 16 آذر ماه 1400 به مناسبت روز دانشجو مراسمی در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید که با اجرای موسیقی، مسابقه پانتومیم و پذیرایی همراه بود.

در ابتدای این مراسم دکتر حسین جاوید-معاونت فرهنگی دانشجویی علوم پزشکی وارستگان ضمن عرض تبریک به دانشجویان به مناسبت روز دانشجو بیان کرد، از لحظه لحظه دوران شیرین دانشجویی استفاده کنید و برای آن هدف داشته باشید و هرگز از آینده ناامید نباشید و با نگرانی لحظات خود را سپری نکرده و غصه فردا را نخورید اما تمام تلاش خود را به کار گیرید تا از دوران کارشناسی بیشترین بهره را داشته باشید.

در بخش دوم برنامه یکی از دانشجویان هنرمند این مرکز با اجرای قطعه موسیقی، لحظات دلنشینی در مراسم ایجاد کرد.

پس از آن گروه‌های مختلف دانشجویی که برای مسابقه پانتومیم ثبت‌نام کرده بودند با قرعه کشی روی سن آمده و در مسابقه شرکت کردند.17 گروه در این مسابقات نام نویسی کرده بودند که در نهایت 4 گروه به مرحله نهایی راه یافتند و از بین آنها گروه های اول تا سوم انتخاب شدند و با اهدای جوایزی مانند بلیط سینما و بلیط تفریحات ورزشی ازآنان تقدیر شد.

این مراسم نیز با صرف پذیرایی پایان یافت.