انجمن علمی دانشجویی

یکشنبه مورخ 26 آبان ماه ۱۴۰۰، جلسه معارفه اعضای جدید انجمن علمی علوم آزمایشگاهی و همچنین تقدیر از اعضای قبلی این انجمن به همت مسئول فعالیت های دانشجویی گروه علوم آزمایشگاهی و با همکاری معاونت فرهنگی علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید.

روز یکشنبه مورخ 26 آبان ماه ۱۴۰۰ جلسه معارفه اعضای جدید انجمن علمی علوم آزمایشگاهی از ساعت ۱۴ لغایت ۱۵:۳۰ در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان برگزار شد و همچنین از اعضای قبلی این انجمن علمی تقدیر به عمل آمد.

در این جلسه که به همت دکتر سپیده حسن زاده-مسئول فعالیت های دانشجویی گروه علوم آزمایشگاهی و با همکاری معاونت فرهنگی علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید،جمعی از دانشجویان فعال در این انجمن و همچنین اساتید هیئت علمی این گروه از جمله خانم دکتر کیفی، آقای دکتر جاوید و آقای دکتر حبیبی حضور داشتند.

در ابتدای این جلسه دکتر حسن زاده از دبیر اسبق انجمن علمی، خانم نسترن قربانیان و سایر اعضا از جمله امیرحسین عبادی، فائزه بخشی، یاسمن علیزاده و..  تقدیر و قدردانی کردند و سپس به معارفه اعضای جدید پرداخته شد و با رای گیری آقای مرتضی حسن دخت به عنوان دبیر انجمن علمی علوم آزمایشگاهی انتخاب شدند. و سپس سرپرست های بخش های مختلف معرفی شدند . در انتهای این جلسه نیز،  اعضا و سرپرست های دوره قبل و دوره جدید عکس یادگاری گرفتند.

گفتنیست شنبه 22 آبان انتخابات انجمن علمی علوم آزمایشگاهی علوم پزشکی وارستگان با 10 کاندید و با شرکت  109 نفر از دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی برگزار شد که در نتیجه آن به ترتیب مرتضی حسن‌دخت، سیاوش خالقی مقدم، علی کشاورز، حکیمه رحیمی، تهمینه رحیمی، ارشیا مصباح و آناهیتا خسروی توانستند بالاترین آرا را کسب کنند و به عنوان شورای مرکزی این انجمن انتخاب شدند. مابقی افراد به ترتیب زهرا پرهنر، سعیده طاهری و سید جواد جوادی نیز سایر آراء اعضاء مجمع عمومی را به خود اختصاص دادند.

جلسه معارفه اعضای جدید انجمن علمی علوم آزمایشگاهی