جلسه ثبت نام ورودی جدید

یکشنبه 14 شهریور اولین جلسه ستاد ثبت نام دانشجویان نو ورود با حضور ریاست، معاونت آموزشی و مدیران گروه‌ها به منظور برنامه‌ریزی تمهیدات لازم برای ثبت نام دانشجویان جدیدالورود برگزار گردید.
در جلسه‌ای که روز یکشنبه 14 شهریور با حضور دکتر جهانگیر-ریاست مرکز، دکتر کیفی- جانشین معاون آموزشی،آقای نعمتی-مدیر آموزش، روابط عمومی و مدیران گروه 4 رشته برگزار گردید برنامه‌ریزی‌های لازم جهت ثبت نام دانشجویان نو ورود برگزار گردید.
طبق اطلاعیه سازمان سنجش، اعلام نتایج پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی در هفته اول مهر صورت خواهد گرفت و بر همین اساس پس از دریافت اطلاعات پذیرفته شدگان از طریق پورتال ارتباطی دانشگاه ها با سازمان سنجش و دریافت دستورالعمل ثبت نام از پرتال سازمان سنجش، نحوه ثبت نام به دانشجویان ورودی اطلاع رسانی خواهد شد و با توجه به شرایط کرونا اولویت با ثبت نام آنلاین خواهد بود.لذا بستر مناسب بری ثبت نام آنلاین دانشجویان جدیدالورود فراهم خواهد شد  و پس از آن دانشجویانی که مایل به ثبت نام حضوری هستند میتوانند فرآیند ثبت نام را در دانشگاه بصورت حضوری با رعایت پروتکل ها طی کنند. اطلاع رسانی‌های مربوط به ثبت نام از طریق سایت، کانال‌های تلگرامی و گروه‌های واتساپ خواهد بود. برنامه ریزی ثبت نام به گونه‌ای خواهد بود که دانشجویان بتوانند در انتهای فرآیند ثبت نام کارت دانشجویی و روپوش آزمایشگاهی خود را دریافت نمایند.
گفتنیست علوم پزشکی وارستگان از طریق کنکور سراسری در رشته های علوم تغذیه، علوم آزمایشگاهی، فناوری اطلاعت سلامت و علوم و صنایع غذایی دانشجو می‌پذیرد.