وبینار پرسش و پاسخ با دانشجویان

چهارشنبه 15 اردیبهشت به مناسبت هفته سرآمدی آموزش، وبینار پرسش و پاسخ با حضور مدیران آموزشی، امور مالی  و همچنین مدیر گروه ها برگزار گردید تا در آن دانشجویان انتقادات و پیشنهادات خود را در  خصوص برگزاری کلاس های مجازی بیان نموده و  پاسخ سوالات خود را دریافت نمایند.

در ابتدای این وبینار آقای نعمتی ضمن تشکر از دانشجویانی که در این جلسه  شرکت کرده اند گفت: بسیاری از دانشجویان بدلیل بی اطلاعی از قوانین آموزشی و یا عدم پیگیری مشکلات خود دچار مشکلات جدی مانند حذف ترم و غیبت و غیره میشوند که حضور در جلسات این چنینی سبب میشود تا نسبت به مسائل آموزشی آگاه تر شده و مطالبات خود را پیگیری نمایند. همچنین دکتر کیفی، جانشین معاون آموزشی گفت: این وبینار برای رفع مشکلات و بررسی بازخورد دانشجویان پیرامون کلاس های آنلاین و آفلاین برگزار شده است و حضور دانشجویان، بیانگر مطالبه گری و اهمیت دادن به حقوق خودشان است.
در ادامه آقای محمدزاده دبیر شورای صنفی دانشجویان،  مشکلات دانشجویان شهرستانی درخصوص برگزاری امتحانات پایان ترم بصورت حضوری را مطرح کردند که مدیر امور آموزشی در پاسخ گفت: در مورد برگزاری امتحانات از هم اکنون نمی توانیم تصمیم قطعی اتخاذ نماییم ولی در صورتی که شرایط اپیدمی از شرایط قرمز و خارج شود برابر با مصوبه شورای آموزشی تعدادی از امتحانات مهم دانشجویان مانند درس رژیم درمانی و دروس دیگر در صورت تقاضای استاد مربوطه بصورت حضوری برگزار خواهد شد .البته  این برگزاری مشروط به سلامت و عدالت در برگزاری آزمون خواهد بود و دانشجویانی که بیشتر از ۲۰۰ کیلومتر با دانشگاه فاصله دارند مستثنی شده و برای آنها آزمون غیر حضوری با شرایط خاص برنامه ریزی خواهد شد.
همچنین در پاسخ به سوالات دانشجویان در رابطه با شهریه، آقای کمساری مدیر امور مالی اینگونه اعلام کرد که در شرایط برگزاری کلاسهای آنلاین، هزینه های مربوط به اساتید کاهش نیافته است و نمیتوان توقع کاهش شهریه را  داشت از طرفی هزینه آماده سازی بستر مناسب برای برگزاری کلاس ها بصورت آنلاین و آفلاین هم به آن افزوده شده است و تنها آزمایشگاه ها حضوری نبوده که ما نیز به همین دلیل شهریه کارآموزی در عرصه دانشجویانی که حضوری شرکت نکرده اند را کاهش داده ایم.همچنین آقای کمساری این نوید را  داد که بررسی های لازم برای کمک هزینه اینترنت به دانشجویان در دست پیگیری است.
در مورد تقاضای تعدادی از دانشجویان رشته فناوری اطلاعات سلامت در خصوص برگزاری دروس بصورت آفلا ین دکتر مظاهری مدیرگروه رشته فناوری اطلاعات سلامت گفت هر چند برای تعامل و ارتباط موثر متقابل استاد و دانشجو برگزاری کلاسهای آنلاین مجازی توصیه شده است ولی دانشجویان می توانند برای برگزاری بیشتر جلسات برخی دروس درخواست خود را بصورت مکتوب اعلام نمایند اما باید حداقل  ۵۰ درصد جلسات درسی باید بصورت آنلاین برگزار شود.
در پایان آقای نعمتی با بیان اینکه کلاس های حضوری آزمایشگاه از 1 خرداد شروع خواهد شد گفت: ضروری است دانشجویان آمادگی لازم را برای کلاس های حضوری کسب کرده و با رعایت پروتکل ها در آزمایشگاه ها حضور یابند.