summer school

گروه فناوری اطلاعات سلامت و مرکز مشاوره علوم پزشکی وارستگان با همکاری مهارتکده اولین مدرسه تابستانی پژوهش درمانی را به صورت آنلاین از 13شهریور ماه الی 21 شهریور ماه 1400 از ساعت 9 الی 12 به مدت 7 روز کاری برگزار خواهد کرد.

مدرسه تابستانی پژوهش درمانی به همت گروه فناوری اطلاعات سلامت و مرکز مشاوره علوم پزشکی وارستگان و با همکاری مهارتکده در تاریخ  13شهریور ماه الی 21 شهریور ماه 1400 از ساعت 9 الی 12 به مدت 7 روز کاری (مجموعا 21 ساعت) به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و مهم ترین اهداف از برگزاری این مدرسه،  آموزش و توانمندسازی پژوهشگران در حوزه مقاله نویسی،  ایجاد بستری مناسب جهت شناخت جنبه های شخصیتی
و همچنین آموزش و توانمندسازی پژوهشگران جهت دفاع موثر از پژوهش و مقالات خود می باشد.
محورهای این مدرسه تابستانی شامل مقاله نویسی (از انتخاب موضوع تا چاپ مقاله)،  آشنایی با نرم افزارهای تدوین فیلم- عکس- متن ، آشنایی با دوره های کسب مهارت شغلی و آموزش شیوه فن بیان است و شرکت کنندگان پس از اتمام این دوره از پشتیبانی 1 ماهه تا 13 مرداد بهره مند خواهند شد.

هزینه شرکت در این کارگاه برای دانشجویان وارستگانی 250 هزار تومان و برای متقاضیان آزاد 300 هزار تومان میباشد.

گفتنیست در پایان دوره گواهی انگلیسی معادل 27 ساعت آموزشی به شرکت­ کنندگان اهدا خواهد شد.

برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر میتوانید به مراجعه فرمایید.