جلسه معاونت پژوهشی و فناوری

برگزاری جلسه معاونت پژوهش و فناوری علوم پزشکی مشهد و علوم پزشکی وارستگان

جلسه معرفی علوم پزشکی وارستگان با دکتر غیور مبرهن معاون پژوهش و فناوری علوم پزشکی مشهد، روز یکشنبه ۱۹ دی ماه با حضور آقای دکتر فیض آبادی عضو هیات امنا، رئیس مرکز آقای دکتر جهانگیر ، مدیر پژوهش و فناوری خانم دکتر مقبلی ، دکتر کیفی جانشین معاونت آموزشی، مدیران گروه‌های آموزشی مرکز در در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

در این جلسه دکتر جهانگیر ریاست مرکز علوم پزشکی وارستگان؛ آموزش و پژوهش مهارت محور، تدریس با نگاه بازار و صنعت و آموزش های ترکیبی را به عنوان بخش مهمی از چشم انداز علوم پزشکی وارستگان برشمردند و سپس به معرفی اعضای هیات امنا و اعضای هیات عملی و مدیران گروهها پرداختند. همچنین ریاست مرکز امکانات آموزشی، پژوهشی و فرصت های پژوهشی را که در اختیار دانشجویان قرار گرفته است را نیز بیان کردند.

سپس دکتر مقبلی مدیر پژوهش و فناوری مرکز با اشاره به اهداف وارستگان در جلب مشارکت دانشجویان در فعالیت های پژوهشی به معرفی نشریات و پایگاه علمی وارستگان که دستاوردهای علمی اساتید و دانشجویان مرکز علوم پزشکی وارستگان در این پایگاه علمی به طور مرتب بارگذاری می شود پرداختند.

همچنین مدیر پژوهشی مرکز با اشاره با مسئولیت اجتماعی علوم پزشکی وارستگان، به وظایف و تعهداتی که این مرکز در جهت مراقبت و کمک به مردم جامعه انجام می دهند را بیان کرد. به این شرح که مسئولیت اجتماعی مرکز در زمینه افزایش آگاهی علمی عموم مردم در حوزه سلامت است که با تولید محتوا در این زمینه و انتشار آن انجام می شود.

علاوه بر این دکتر مقبلی در راستای چشم انداز مرکز در مقوله تدریس با نگاه بازار و صنعت ضمن اشاره به تفاهم نامه ها و قراردادهایی که با معاونت پژوهش و فناوری علوم پزشکی مشهد، متاسل و پارک علم و فناوری، به معرفی استارتاپ های موفق در زمینه توسعه فناوری های سلامت و ارتباط با جامعه که در مرکز فعالیت می کنند پرداختند.

در پایان مدیر پژوهشی علوم پزشکی وارستگان فعالیت هایی نظیر برگزاری و حمایت از همایش های ملی، برگزاری دوره ها و وبینارها در حوزه فناورانه و کارآفرینی، برگزاری ژورنال کلاب ها، برگزاری را نام بردند که در راستای اهداف آموزش و پژوهش مهارت محور این مرکز است.
دکتر غیور مبرهن ضمن تحسین و تقدیر علوم پزشکی وارستگان در زمینه فعالیت های پژوهشی و آموزشی پیشنهاداتی را جهت همکاری مشترک با این مرکز مطرح و برای حمایت و همکاری با مرکز اعلام آمادگی کردند.