پیوستن اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی وارستگان به کمیته فنی بین المللی تدوین استاندارد "ادویه و چاشنی"

اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) وارستگان به کمیته فنی بین المللی تدوین استاندارد “ادویه و چاشنی” پیوستند

سازمان ملی استاندارد ایران، عضو اصلی سازمان بین‌المللی استانداردسازی (ایزو) است. مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی از طریق تشکیل کمیته‌های متناظر و جذب گروه‌های ذینفع و ذی­ربط در سطح کشور صورت می‌پذیرد. ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان بزرگ ادویه جات بعد از هندوستان در تدوین و بازبینی بسیاری از استانداردهای کمیته فنی متناظر “ادویه و چاشنی”نقش دارد. اعضای این کمیته به صورت  ادواری در انتخابات کشوری برگزیده میشوند که این بار در جلسه ای رسمی که در تاریخ 24/2/1404 در محل اداره کل استاندارد خراسان رضوی برگزار شد، اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) وارستگان ، خانم دکتر پزشکی و خانم دکتر صرافان به عنوان اعضای کمیته فنی متناظر “ادویه و چاشنی” به این کارگروه پیوستند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!