سلسله سمینارهای رسمی گروه علوم و صنایع غذایی

برگزاری سومین جلسه از سلسله سمینارهای رسمی گروه علوم و صنایع غذایی

گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)، با افتخار اعلام می‌کند که سومین  جلسه از سلسله سمینارهای رسمی خود را در تاریخ 3 تیرماه ۱۴۰۴ برگزار کرد. این سمینارها با هدف ارتقاء دانش و تبادل تجربیات در زمینه صنعت غذا طراحی شده‌اند.

در این جلسه:

  • نبلوفر فاتحی به ارزیابی جایگزین های نمک طعام در محصولات غذایی پرداخت.
  • ریحانه شکیبا نیز روش های نوین تشخیص سریع  فساد در گوشت را بررسی کرد.
  • شایان سبزبانی هم به تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر موادغذایی طی زمان نگهداری پرداخت.

در این سمینار، اعضای هیئت علمی علوم صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) به داوری و نقد مطالب علمی و تجربی این سمینارها پرداختند. همچنین، فرصتی برای بحث و تبادل نظر بین شرکت کنندگان فراهم شد.

سلسله سمینارهای رسمی گروه علوم و صنایع غذایی

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!