حضور دانشجویان گروه صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی )ورودی ۴۰۳۱ علوم پزشکی وارستگان در همایش نوآوری غذا و تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
در این پنل که به سرپرستی خانم دکتر هما بقایی در تاریخ ۲۰مهر ماه ۱۴۰۴ و با حضور دو عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دو عضو فعال صنعت (مدیر عاملین محترم شرکت شهدین و شرکت زشک ) برگزار شد ،چالش های مهم ارتباط صنعت غذا و راه کارهای بهبود آن مطرح شد .
• در این گردهمایی تاکید تبدیل شدن دانشگاه ها ،به دانشگاه های نسل سوم (دانشگاه های مهارت محور و کار آفرین )،تولید غذاهای فراسودمند ،توسعه فرمولاسیون مواد غذایی سلامت محور و گسترش کاربردی هوش مصنوعی در زمینه تامین امنیت غذایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و از دانشجویان علاقه مند به ایده های نوآورانه در جهت بهبود نیاز های صنعت غذا و سلامت به مرکز فراوری و ایده پردازی سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد دعوت به عمل آمد .
🔶انجمن علمی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)🔶


