کنگره بین المللی پژوهش و فناوری

پذیرش پنج مقاله به صورت ارائه شفاهی و حضور دانشجویان علوم پزشکی وارستگان در دهمین کنگره بین المللی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور

در بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور که در بازه 12 الی 14 مهرماه در برج میلاد تهران برگزار شد پنج مقاله از دانشجویان علوم تغذیه و فناوری اطلاعات سلامت علوم پزشکی وارستگان که به صورت oral پذیرفته شده بود، ارائه گردید. قابل ذکر است این کار تیمی با سرپرستی آقای دکتر مظاهری انجام گرفت و موضوعات در زمینه های سلامت همراه و بکارگیری هوش مصنوعی در تشخیص بیماری ها بود.