تقدیر از فعالین فرهنگی انجمن‌های علمی و کانون‌ها

دوشنبه 14 آذرماه در آخرین جلسه تقدیر از فعالین فرهنگی که به همت معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد، به فعالترین اعضای کانون‌های فرهنگی، شورای صنفی، انجمن ورزشی و همچنین انجمن علمی کنترل کیفی هدایایی اهدا گردید. دبیران و اعضای شورای مرکزی و همچنین اعضای فعال کانون‌هایی از جمله تبسم، همتایاران، ماوا، انارستان و… مورد تقدیر قرار گرفتند.

برای مشاهده گزارش تصویری تقدیر از فعالین فرهنگی کانون‌ها اینجا کلیک کنید.

همچنینبه مناسبت روز دانشجو جلسه تقدیر از فعالین فرهنگی انجمن علمی علوم تغذیه یکشنبه 13 آذر به همت معاونت فرهنگی دانشجویی علوم پزشکی وارستگان برگزار شد و پس از اهدای هدایا به فعالترین اعضای این انجمن و قدردانی از زحمات دبیر سابق انجمن علمی علوم تغذیه، جلسه آشنایی و هماهنگی با اعضای جدید شورای مرکزی جهت برنامه‌ریزی برای اقدامات آتی این انجمن برگزار گردید.

برای مشاهده گزارش تصویری تقدیر از فعالین فرهنگی انجمن علمی علوم تغذیه اینجا کلیک کنید.

تقدیر از فعالین فرهنگی و تودیع و معارفه‌ی اعضای جدید انجمن علوم آزمایشگاهی نیز با حضور اساتید هیئت علمی و اعضای فعال این انجمن یکشنبه 13 آذر به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و با همکاری انجمن علمی علوم آزمایشگاهی علوم پزشکی وارستگان برگزار شد.

برای مشاهده گزارش تصویری تقدیر از فعالین فرهنگی انجمن علمی علوم آزمایشگاهی اینجا کلیک کنید.

دوشنبه 14 آذرماه به مناسبت روز دانشجو، جلسه تقدیر از فعالین انجمن علمی فناوری اطلاعات سلامت پس از برگزاری پنجمن ژورنال کلاب گروه برگزار شد و هدایای فعالین و همچنین هدایای روز فناوری اطلاعات سلامت به دانشجویان اهدا گردید.

برای مشاهده گزارش تصویری تقدیر از فعالین فرهنگی انجمن علمی فناوری اطلاعات سلامت اینجا کلیک کنید.