برگزاری مراسم تکریم روز پرستار و گرامیداشت زاد روز ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها

برگزاری مراسم گرامیداشت زادروز ولادت حضرت زینب کبری(س)

همزمان با میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار با همکاری کانون قرآن و عترت ماوا و کانون خیریه تبسم و به همت معاونت فرهنگی دانشجویی آئین تکریم این روز فرخنده با پذیرایی از دانشجویان و پخش فیلم برگزار گردید. به همین مناسبت پذیرایی تهیه شده توسط کانون قرآن و عترت ماوا پس از برگزاری نماز جماعت در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان بین دانشجویان توزیع گردید و پس از آن پخش فیلم با همکاری کانو خیریه تبسم انجام گرفت.

گفتنیست 9 آذر ماه مصادف با ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار و بهورز است. پرستاری هنری است آمیخته با مراقبت جسم و جان، حرفه ای بی نظیر که فقط نگهبانی از مرز علائم حیاتی بیمار نیست، بلکه دمیدن روح زندگی است