تغییر اساتید مسئول فعالیت‌های دانشجویی گروه‌ها

دوشنبه 13 تیر در جلسه‌ای که با حضور دکتر جهانگیر- رئیس مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان، دکتر جاوید-معاونت فرهنگی دانشجویی، دکتر کیفی- معاونت آموزشی، دکتر بهپور- مدیر منابع انسانی و برنامه‌ریزی و همچنین مدیران گروه‌ها به همراه اعضای هیات علمی برگزار گردید، اساتید مسئول فعالیت‌های دانشجویی گروه‌ها در ترم جدید مشخص شدند.
در ابتدای این جلسه، دکتر جهانگیر ضمن قدردانی از فعالیت‌های خانم دکتر حسن‌زاده- مسئول فعالیت‌های دانشجویی گروه علوم آزمایشگاهی، خانم دکتر مقبلی – مسئول فعالیت‌های دانشجویی گروه فناوری اطلاعات سلامت و خانم دکتر نوری- مسئول فعالیت‌های دانشجویی گروه علوم تغذیه، شرح شغلی مسئولین امور دانشجویی به طور کامل بیان کردند.

در ادامه معاونت فرهنگی دانشجویی ضمن تشکر از تلاش‌ها و فعالیت‌های ثمربخش مسئولین در این دوره، گفت باتوجه به اینکه هر 3 استاد مسئول فعالیت‌های دانشجویی وظایف و مسئولیت‌های دیگری مانند مدیریت پژوهش، مهارتکده و یا EDC دارند، پیشنهاد شده است که این مسئولیت به اساتید دیگر سپرده شود.

برهمین اساس طبق مشورت با مدیران گروه‌ها و سایر اعضای هیات علمی، دکتر سید امیر طباطبایی زاده، دکتر ساناز دهباشی و خانم مشعوف به ترتیب به عنوان مسئولین فعالیت‌های دانشجویی گروه‌ تغذیه، علوم آزمایشگاهی و فناوری اطلاعات معرفی شدند. همچنین دکتر پرنیان پزشکی نیز در گروه علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) این مسئولیت را بر عهده خواهد داشت.

لازم به ذکر است این موارد قطعی نبوده و پس از بررسی و نظرخواهی از دانشجویان، نتیجه نهایی اعلام خواهد شد.