برگزاری جلسه کیس بالینی در درس کارآموزی درعرصه ۹۹۱ دانشجویان علوم آزمایشگاهی

سه شنبه 15 اسفند ماه اولین جلسه کیس بالینی توسط 4 گروه از دانشجویان با حضور اعضای گروه علوم آزمایشگاهی برگزار گردید.  در این جلسه شش کیس مختلف مورد ارزیابی، بحث و گفت و گو قرار گرفتند.

اولین کیس شامل ترومبوفیلی ، که آقایی 33 ساله با علائم وجود لخته در پای چپ و راست و زیر ناف و تنگی نفس به آزمایشگاه مراجعه کرده و به کمک تست Real Time PCR وجود جهش را در فاکتور دو انتقادی یا پروترومبین بررسی گردید.
کیس بعدی خانومی مبتلا به پرولاکتینوما  45 ساله با مشکل پریودی نامنظم و ترشحات پستان، در آذر 1402 به آزمایشگاه مراجعه نموده است. پزشک برای این بیمار، سونوگرافی به همراه تست سنجش هورمون های TSH، Prolactin، FSH و LH تجویز کرده است.

در ارائه ی بعدی دو کیس بررسی گردید که شامل خانمی ۴۵ ساله که با سرگیجه و تب بالا و همچینین سردرد به بیمارستان مراجعه کردن و طبق آزمایشات گرفته شده مشخص شد که دچار مننژیت باکتریال شده اند.
و همچنین آقایی ۵۴ ساله با علائم درد در ناحیه شکم،رنگ پریدگی، تب و حالت تهوع به بیمارستان مراجعه کرده و طی بررسی های بالینی و آزمایشات گرفته(بررسی سطح آمیلاز و لیپاز ) شده به سرطان پانکراس پی بردند‌.

و در نهایت خانمی با شرح حال شیمی درمانی و سابقه سرطان تخمدان به آزمایشگاه جهت فالواپ درمان مراجعه کرده بود ک مارکرهای مختلفی از جمله CA125 برای این بیمار مورد بررسی قرار گرفت .

نوزاد ۳ ماهه با شرح حال طولانی شدن زمان خونریزی از محل واکسن به آزمایشگاه مراجعه کرده بود که با توجه به نرمال بودن فاکتور های انعقادی و کانت plt، تست اگریگاسیون پلاکتی  برای وی انجام شده بود ک در آن به بررسی عملکرد پلاکت ها و تشخیص بیماری احتمالی ( سندروم گلانزمن ) پرداخته شد .