دکتر کیفی

پیام تبریک معاون آموزشی علوم پزشکی وارستگان به مناسبت روز استاد

«هل یستوی الذین یعلمون و الذین لا یعلمون»
در جامعه انسانی، دانسته‌ها، مهارت‌ها، ارزش‌های فردی و اجتماعی و هر آن چه که نسبت به سایر جانداران، متمایز کننده است دستاورد آموزش است. بی‌شک، همت تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت در شکل‌گیری شخصیت علمی، موفق و کارآمد دانشجویان نقشی ماندگار دارند. امید است که همه ما بتوانیم در کسوت معلمی، برای دانشجویان پشتکار و انضباط در کار، پایبندی به اصول، مهربانی و اخلاق نیکو، دلبستگی به تحقیق، تولید، انتقال و ترویج علم را الگو باشیم و آموزش دهیم و اطمینان داشته باشیم که هیچ نقشی ماندگارتر و اثر گذارتر از معلمی نخواهد بود.
بدینوسیله با فرارسیدن روز بزرگداشت مقام استاد، فرصت مغتنمی است تا صمیمانه‌ترین تبریکات خود را نثارتان کنیم و از درگاه پروردگار که بزرگترین مربی انسان‌هاست، توفیق روزافزون و سلامتی و بهروزی را برای شما خواستاریم.

🔹دکتر فاطمه کیفی
معاون آموزشی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان