جشن آزمایشگاه پردیس

همکاری دانشجویان علوم پزشکی وارستگان در جشن آزمایشگاه پردیس

پنج‌شنبه 14 اردیبهشت جشن سالیانه آزمایشگاه پردیس با همکاری دانشجویان علوم پزشکی وارستگان در سالن مصلی نژاد برگزار گردید.
در بخش اول این مراسم که به کارگردانی خانم فرناز فرزادمهر برگزار شد، دکتر حبیبی مدیر گروه علوم آزمایشگاهی و دکتر جلیلیان (مسئول فنی آزمایشگاه شعبه آبشار) درباره نیروی انسانی مطلوب آزمایشگاه های تشخیص طبی توضیحاتی را به حاضرین ارائه دادند.
در ادامه این مراسم نمایشنامه خوانی «ترانه‌ای برای آیدا» توسط کانون تئاتر آپاما انجام شد که با استقبال بسیار خوب شرکت کنندگان همراه بود.
در بخش بعدی، پس از سخنرانی دکتر وارسته مدیر هلدینگ پردیس، تقدیر از مدیران داخلی پردیس احمد آباد، پردیس حافظ، شعبه آبشار، شعبه ماهان، شعبه دکتر بنایی و همچنین پلی کلینیک آفرینش صورت گرفت. تقدیر از مقام آوران مسابقات ورزشی پردیس نیز در ادامه این برنامه صورت گرفت.
آخرین بخش مراسم به برگزاری مسابقه‌ای بین دانشجویان و کارکنان آزمایشگاه پردیس اختصاص داشت و در نهایت مراسم با گرفتن عکس یادگاری دانشجویان و همچنین کادر آزمایشگاه پایان یافت.

برای مشاهده گزارش تصویری این مراسم اینجا کلیک کنید.