تهیه و توزیع ارزاق

مشارکت وارستگانی‌ها در تهیه و توزیع ارزاق برای نیازمندان

به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و با همکاری کانون قرآن و عترت ماوا و کانون خیریه تبسم به مناسبت ماه مبارک رمضان تعداد 20 بسته ارزاق هر یک به ارزش 300 هزار تومان را برای نیازمندان تهیه و توزیع کردند.

در این طرح  خیرخواهانه با کمک خیرین، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، تعداد 20 بسته ارزاق هر یک به ارزش 300 هزار تومان شامل اقلامی از جمله برنج، روغن، پنیر ، عدس و… تهیه گردید. در این طرح که با مشارکت بالای دانشجویان همراه بود اقلام خریداری شده در روز چهارشنبه 7 اردیبهشت ماه با کمک دانشجویان بسته بندی و پس از آن بین نیازمندان توزیع گردید.

در این روزها که همه افراد درگیر مشکلات اقتصادی هستند و به علت همه گیری ویروس کرونا، افراد زیادی از شرایط فعلی جامعه رنج می‌برند و اینکه فرصت‌های کاری بسیار محدودتر از گذشته شده‌اند، عده‌ای از خیرین و مردم تصمیم گرفتند تا به کمک این افراد بشتابند و تبسم نیز با این گروه همراه شد. ، کانون های خیریه تبسم و ماوا دوباره ثابت کردند که دغدغه‌هایشان مسئله ای فراتر ازدرگیری‌های خودشان است و دیگرانِ نیازمند را فراموش نکرده‌اند و درطول چند روز گذشته اعضای کانون خیریه تبسم بسته‌های کمکی که از طریق درآمدهای این خیریه تهیه شده بود را در بین نیازمندان توزیع کردند.

برای مشاهده تصاویر اینجا کلیک کنید.