کارگاه بازی و خلاقیت

برگزاری کارگاه بازی و خلاقیت

روز دوشنبه مورخ 7 شهریور کارگاه بازی و خلاقیت با حضور اعضای هیات علمی، مدیران و کارشناسان این مرکز و با تدریس مهندس یوسفی، کارشناس خلاقیت و نوآوری، به جهت تقویت خلاقیت و نقش آن در بهبود مدیریت کلاس و محیط کاری و پرورش دانشجویان خلاق برگزار شد.

سلسله کارگاه­های بازی و خلاقیت توسط واحد مدیریت منابع انسانی با مشارکت واحد مدیریت پژوهش و فناوری به منظور ارتقای خلاقیت اعضای هیات علمی و پرسنل علوم پزشکی وارستگان برگزار شده است. در اولین جلسه کارگاه بازی و خلاقیت به اهمیت و ضرورت پرورش مهارت خلاقیت و ایده کاوی، پرداخته شد.

مهندس یوسفی افزود: خلاقیت امروزه عاملی مهم در زندگی بوده و ایجاد شغل و توانایی حل مسئله نیز در گرو خلاق بودن نیروهای کاری است. لذا ایجاد روحیه پرسشگری و ایده­پردازی در عرصه­های مختلف موجب توانمندی بیشتر افراد می­گردد.

همچنین وی عنوان کرد: آموزش عالی به عنوان نمودی از فرهنگ هر جامعه نقش بسیار زیادی در ایستایی و پویایی خلاقیت پرورش یابندگان خود دارد. آموزش عالی خلاق، باید بر آموزش فعال توأم با استفاده از تجربه مستقیم، روش بحث و گفتگوی آزاد و استفاده تلفیقی از تفکر واگرا و همگرا و خلاق مبتنی باشد. برای تحقق چنین هدفی به تغییرات عملی در آموزش عالی نیازمندیم. بنابراین در این کارگاه، به بازی­ها و فعالیت­های عملی شامل: چالش حافظه، تقویت سرعت تفکر، چالش تقویت تمرکز و پرورش خلاقیت، استروپ چالش خلاقیت، چالش مغزی و تقویت تفکر معکوس، حل مسئله، حافظه ترکیبی، خلاقیت و تغییر الگو، تقویت حافظه ترکیبی و تصویری، تقویت تمرکز شنوایی، اجرای تفکر سیستمی؛  جهت پرورش خلاقیت پرداخته شد. شایان ذکر است این کارگاه، با استقبال و رضایت بسیار خوب کارکنان و اعضای هیات علمی همراه گردید.