برگزاری جلسه آموزش علوم پزشکی وارستگان با نمایندگان ورودی‌های مختلف

در اولین روز از گرامی‌داشت هفته‌ی آموزش، همکاران محترم حوزه معاونت آموزشی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان جلسه‌ای را با حضور نمایندگان دانشجویان ورودی‌های مختلف برگزار نمودند. در ابتدای جلسه معاون آموزشی محترم، سرکار خانم دکتر کیفی ضمن تبریک هفته آموزش به بیان اهمیت نقش و جایگاه نمایندگان دانشجویی پرداختند. در ادامه مدیر محترم آموزش، جناب آقای نعمتی، ضمن عرض خیر مقدم  نکاتی را در مورد فعالیت نمایندگان و سامانه ارزیابی اساتید بیان فرمودند. همچنین کارشناس محترم فناوری اطلاعات سرکار خانم زارعی مقدم در مورد کار با سیستم‌ها و دیتاهای کلاس‌ها توضیحاتی را ایراد فرمودند. در پایان پس از بیان مشکلات و نظرات از جانب نمایندگان، از بین 4 نفر نماینده معرفی شده، سرکار خانم مهدیه اسحاق زاده به عنوان نماینده برتر نیمسال 4011 انتخاب شده و جایزه‌ای به ایشان تقدیم گردید.